FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

UPDATE EXCLUSIV Atacuri furibunde între Dinu și Vochin: "Expresiv ca Monitorul Oficial" vs. "Fin ca un picamăr obosit"

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2017 14:03

Andrei Vochin și Cornel Dinu se "duelează" de la distanță. Totul a pornit după ce consilierul lui Răzvan Burleanu l-a atacat extrem de dur pe fostul antrenor pentru că l-a criticat pe selecționerul Cristoph Daum (Vezi detalii), Cornel Dinu a răspuns la fel de acid, pentru ca Vochin să revină cu o nouă declarație.

" Cornel Dinu a fost un mare jucător, dar ca antrenor e la ani lumină de oamenii care au făcut cu adevărat performanţă în fotbalul românesc. Mă refer la Mircea Lucescu, Emeric Ienei, Mihai Stoichiţă. Trăieşte de 30 de ani cu un singur titlu în carieră şi o repriză într-un meci. Dacă stau să mă gândesc, are un titlu mai mult decât mine, sau mai mult decât orice suporter român. Cât despre deontologie nu cred că ştia ce înseamnă cuvântul, dacă nu-i sufla Boanchiş ce înseamnă. Aşa cum i-a suflat şi toată epistola asta. Ar trebui să îşi revizuiască cele 6 intervenţii la adresa unui coleg de post, date cu fineţea unui picamăr obosit" Andrei Vochin

Ce a spus Dinu

UPDATE

"Acest Andrei Vochin este o încercare de ziarist plat, expresiv ca Monitorul Oficial şi pe post de somnifer când chinuia hârtia. Un numărător de cornere mă atacă lipsit de orice deontologie la acelaşi post la care colaborăm. Spune numai răutăţi lipsite de orice coincidenţe măcar cu adevărurile cunoscute şi respectate de opinia publică. Îi amintesc doar că, fiind antrenor, am condus cea mai frumoasă repriză din istoria echipei naţionale, 5-1, cu Ţara Galilor. O spun adevăraţii specialişti, slujitori ca şi mine ai fotbalului naţional. Ce am însemnat eu ca jucător şi antrenor las să judece oamenii de fotbal, ca şi pasionaţii săi.

Îi mai sugerez să verifice dacă nu cumva jucătorii pe care i-am promovat și i-am folosit chiar și la Kosice, după care mai aveam șanse de calificare, nu sunt cumva aceiași ca cei folosiți de Anghel Iordănescu după mine. Măcar atât cred că poate să facă.

Respectivul, fiind un activist oportunist intrat cu obrăznicie în tărâmul fotbalului ca mulţi alţii, murdărind jocul nostru, a fost principalul aducător al acestui atârnător de antrenor german. Un fost metodist ce n-a mai activat de câţiva ani în marele fotbal şi neantrenând vreo naţională. Nici măcar statutul de slugă al lui "Pinalti" şi Chivorchian nu-l scuză de crearea procesului verbal prin care l-a propus la naţională, lovind astfel în bucuria a milioane de români". Cornel Dinu

Ce SPUSESE Vochin

"Eu nu am fost în vestiar la meciul cu Foresta (n.r. face referire la Dinamo - Foresta 4-5) și nici la Kosice (n.r. când România a pierdut cu Cehoslovacia, 2-5, în 1993, în preliminariile CM 1994, meci după care Dinu a fost demis).

Nu am fost nici în vestiar când Daum a câștigat 7 titluri de campion, pe unde a fost. Spre deosebire de Dinu, care are un titlu de campion.

Să nu mai zic că Dinu a venit la națională pentru că era Secretar de Stat. El nu antrenase pe nicăieri, fusese doar principal pe la Scornicești și la Târgoviște și de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Kosice. Noroc că s-a intervenit și așa s-a născut Generația de Aur", a spus Vochin la TV Dolce Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (64)
696253093853906
Ghita Florin  •  04 Aprilie 2017, 23:09

Maretul antrenor ZERO nu o duce bine nici cu logica,zice el:,,jucatorii adusi de mine la meciul pierdut,au format sub comanda lui Iordanescu generatia de aur'',nenica ti-ai dat singur ***,din ce spui tu rezulta clar ca ala a fost antrenor iar tu,nu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

929371553813840
Robin Gene  •  04 Aprilie 2017, 22:13

Bai Vochine ,dar tare ptost ai ajuns!!???.Te mai aprecia. pentru analizele acelea dupa meciuri.Te ai mutat la Federatie,intr un loc si moment f delicat pentru fotbalul nostru.Acum incepi sa ti dai arama pe fatza.Te ai bagat in ***,si te ai facut de ***.Sunteti toti niste *** cei de la Federatie.Sunteti o rusine.Accepta bai Gogule critica,si nu te repezi ca gaina la muci.Pai te compari tu cu Dinu!?.De unde nesimtirea sa i arunci lui Dinu asemenea vorbe!?.Dinu nu a mai antrenat pentru ca era o gasca care nu l voia...Sau l au sapat ca sa vina alcineva.S7nt conjuncturi si conjuncturi....Nu veni tu cu argumente mizerabile...De axi inainte pentru mine esti un fel de DRAGNEA,IORDACHE ALTA INTREBARE.Au dreptate si Hagi si ceilati ca ti s a urcat la cap.In orice caz,DISCREDITARE scrie pe tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

godot
godot  •  04 Aprilie 2017, 21:45

Ambii au dreptate!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează