FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

UPDATE FRF a reacționat după articolul apărut în Gazeta Sporturilor: "Vom pune un alt tapet și cu jucători precum Hagi sau Popescu"

Imagine din momentul în care muncitorii dădeau jos pozele vechi ale echipei naționale
Imagine din momentul în care muncitorii dădeau jos pozele vechi ale echipei naționale

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 11:46

Federația Română de Fotbal a decis ca pozele cu Hagi, Popescu, Dumitrescu ori Răducioiu, aflate pe pereții Centrului de fotbal de la Mogoșoaia, să fie date jos.

UPDATE 16:10

Oficialii FRF au reacționat după materialul apărut în Gazeta Sporturilor: “La începutul acestei luni, baza de pregătire de la Mogoșoaia a intrat într-un proces amplu de modernizare și rebranding, iar imaginile la care se face referire în articolul menționat vor fi înlocuite, dată fiind calitatea deteriorată a fototapetului.

În urma acestui proces, prezentarea istoriei echipei naționale în câteva imagini va rămâne ca structură a peretelui interior, după cum puteți vedea și în simularea pe care o atașăm. Iar aceasta conține, ca și fototapetul anterior, inclusiv imagini din meciurile Generației de Aur, cu jucători precum Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Florin Răducioiu, Dorinel Munteanu, Bogdan Stelea sau Tiberiu Selymes”.

AȘA VA ARĂTA PERETELE CU PRICINA!

14101625 10153630818772172 1990331805 n

Știrea inițială

Toate pozele de pe pereții interiori cu componenții ”Generației de Aur” au fost date jos.

"Dacă ar putea ne-ar șterge din toată istoria fotbalului românesc, dar nu pot! Ei au o ură incredibilă față de noi! Se bucurau în momentul în care Gică Popescu a intrat la pușcărie, ei l-au jignit pe Hagi, l-au dat afară pe Răducioiu, care avea rezultate foarte bune" Florin Prunea pentru Gazetă

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală care a fost motivul pentru care FRF a decis să dea jos toate pozele cu fotbaliștii naționalei din "Generația de Aur".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
10206602537081863
Viorel Viorel  •  23 August 2016, 08:15

Nu prea stiu ce anume este genaratia de aur. Jucatorii nominalizati in felul acesta au facut o figura frumoasa intr o anumita perioada doar ca nu au castigat europene sau mondiale. Daca este sa folosim titulatura asta neaparat o putem folosi pentru componentii echipei steaua bucuresti care au facut istorie castigand cel mai prestigios trofeu european aducand astfel Romania in lumea fotbalului mare. Sunt totusi cativa jucatori care isi dau prea multa importanta si ar trebui sa nu se mai impauneze cu titulatura asta de\ generatia de aur\\ pentru ca nu au castigat nimic. In rest, au avut cariera lor fotbalistica , au castigat bani pentru ei. Cu asta se pot mandri.

utaaradan
utaaradan  •  22 August 2016, 17:48

puneti si poze cu medaliile de aur ale ,,generatiei de aur''. macar in toalete.

437475809767997
Vasile Coca  •  22 August 2016, 17:01

@Ion, 2010 este anul nasterii tale?Atunci s-ar explica...Oricum ti-a raspuns deja mult hulitul Burleanu.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close