FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL

UPDATE Scene scandaloase descrise de la lot: "S-au îmbătat și au vomitat la hotel! Vedeta l-a bruscat pe Geolgău!" » Versiunile oficiale se contrazic

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 09:29

Naționala de fotbal U19 a României a obținut calificarea la Turul de Elită, ultimul pas înainte de EURO 2019, însă puștii antrenați de Adrian Boingiu ar fi sărbătorit peste măsură în Grecia, acolo unde a avut loc Turneul de Calificare. 

UPDATE // Conform unui drept la replică al FRF, selecționerul Adrian Boingiu a adăugat că discuțiile cu Vlad Dragomir au loc doar pentru că acesta, din calitatea de căpitan, este vocea grupului de jucători, însă nu se implică în alcătuirea echipei. Vezi răspunsul integral al FRF la sfârșit!

UPDATE // "Secundul" U19 Cătălin Munteanu a confirmat că jucătorii au avut seara liberă după penultimul meci de calificare, cu Rusia, însă a menționat o oră diferită de cea din declarațiile lui Mihai Stoichiță.

Munteanu a ieșit alături de jucători, "secundul" Răzvan Rotaru și team-managerul Bogdan Dumitrache, iar ora de întoarcere la hotel a tricolorilor a fost fixată la 00:15, însă nu ar fi existat incidente.

UPDATE // Contactat de GSP.ro, Vlad Dragomir a negat informațiile privitoare la un eventual scandal, iar cuvintele sale au fost susținute și de Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a FRF.

Într-o intervenție telefonică, în timp ce îl avea alături chiar pe Gheorghiță Geolgău, Stoichiță a afirmat la TV Digi Sport că "Adrian Boingiu le-a dat liber jucătorilor după al doilea meci, dar la 10 jumătate seara, Gheorghiță era în hol, când s-au întors cu toții".

Știrea inițială:

Însoțiți de team-managerul Bogdan Dumitrache, "tricolorii" care abia au împlinit vârsta majoratului ar fi ieșit în oraș să petreacă și ar fi băut peste măsură, vomitând apoi în camerele de hotel, scrie ediția tipărită a Libertatea.

În ciuda faptului că ar fi știut despre cele întâmplate, selecționerul ar fi încercat să-i acopere pe jucători și să mușamalizeze situația. 

DRAGOMIR L-AR FI BRUSCAT PE GEOLGĂU!

În cantonament, sursa citată adaugă că vedeta lotului, mijlocașul Vlad Dragomir, legitimat la Arsenal, l-ar fi bruscat la una dintre ședințele tehnice pe fostul mare internațional al Craiovei Maxima Gheorghiță Geolgău (56 de ani), care ar fi refuzat să părăsească o cameră de hotel. Întreaga scenă s-ar fi petrecut sub privirile lui Țiți Dumitriu.

"Tunarul" Dragomir e văzut ca un adevărat tartore la lot. Fotbalistul de 18 ani ar fi cel care are ultimul cuvânt chiar și în fața antrenorului, care face programul echipei și în funcție de cererile lui Dragomir.

Sursa citată mai menționează că, neoficial, FRF ar fi deschis deja o anchetă în acest caz, însă forul a refuzat să ofere și un punct de vedere oficial cu privire la situația petrecută în Grecia. 

Lotul României pentru Turneul de calificare din Grecia:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Alexandru Costache (Concordia)

Fundași: Vladimir Screciu (CSU Craiova), Tudor Băluță (Viitorul), Robert Neciu (Viitorul), Constantin Dima (Sepsi), Denis Haruț (ACS Poli Timișoara), Radu Boboc (Viitorul), Andrei Trușescu (AS Roma)

Mijlocași: Vlad Dragomir (Arsenal), Raul Vidrășan (Viitorul), Olimpiu Moruțan (FC Botoșani), Alexandru Mățan (Viitorul), Liviu Gheorghe (Dinamo), George Merloi (Rennes), Dan Berci (Perugia), Cristian Podină (ACS Poli Timișoara)

Atacanți: Robert Moldoveanu (Dinamo), Andrei Sîntean (Slavia Praga), Claudiu Micovschi (Genoa)

RĂSPUNSUL FRF PENTRU ZIARUL LIBERTATEA:

”Deși ați găzduit în paginile ziarului un interviu cu selecționerul Adrian Boingiu, acesta dorește să completeze:

“Este adevărat că băieții au avut parte de câte o ieșire în oraș după meciurile cu Rusia și cel cu Gibraltar. Am considerat că merită să se relaxeze după ce au reușit să se califice de pe primul loc la Turneul de Elită U19.

Constat cu dezamăgire că s-a exagerat grav cu ceea ce s-a scris.

Referitor la faptul că Vlad Dragomir ar avea vreun cuvânt de spus în alcătuirea echipei, acest lucru este total neadevărat! Poate că fiind căpitanul echipei discut mai mult cu el, dar fac asta doar pentru că el este vocea întregului grup datorită posturii în care se află.

De asemenea, Dima și Andrei Vlad sunt alți doi fotbaliști cu personalitate cu care vorbesc, ambii fiind posibili purtători ai banderolei”.

De asemenea, Vlad Dragomir precizează: “Am un respect deosebit pentru domnul Geolgău. Nu mi-aș permite vreodată nici să-i spun să se dea la o parte. Îmi pare rău să văd că sunt denigrat în asemenea fel. Sunt dezamăgit! Cine mă cunoaște știe că nu sunt un tip conflictual”.

Ion Geolgău, managerul Departamentului de Scouting al FRF, neagă și el existența unui incident cu Vlad Dragomir: “Nu este nimic adevărat! Vlad este un copil cu foarte mult bun-simț. Nu îmi dau seama de ce cineva ar spune acest lucru despre el”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
100002473541087
Danut Ognean  •  28 Noiembrie 2017, 21:57

si ce daca! felicitari ca sau calificat sau va este ciuda hartie de impachetat gsp-becali-fcsb sport?

825648490941886
Dorin-Adrian Suciu  •  28 Noiembrie 2017, 21:13

„ ... scrie ediția tipărită a Libertatea.” Unde ați învățat limba română distinși scribăreți?

dakesis
dakesis  •  28 Noiembrie 2017, 17:20

bun, ati scris o stire din juma' de burta, informatiile au fost infirmate de cei implicati. Asta e jurnalism?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează