FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Uşa lui Victor Piţurcă rămîne închisă pentru Adrian Mutu: "N-a zis el că sînt metode învechite la naţională?" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 09 august 2014 20:39

Evoluţiile bune ale lui Adrian Mutu din ultimele partide ale Petrolului au redeschis discuţia în privinţa convocării sale la echipa naţională a României.
Valeriu Răchită, "secundul" lui Victor Piţurcă, nu îi dă foarte multe şanse "Briliantului" să îmbrace din nou tricoul României. "Ce şanse are Mutu să revină la naţională? Păi, nu el a declarat că metodele folosite de Victor Piţurcă la naţională sînt învechite şi nu poate progresa cu ele", a spus Răchită la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
sylvesterstallone
sylvesterstallone  •  11 August 2014, 14:39

insulele feroe

torque1981
torque1981  •  11 August 2014, 12:04

Si nu e asa d-le pizurca?

razvan.rock
razvan.rock  •  11 August 2014, 00:54

Ne place sau nu,inca mai avem nevoie de Mutu la nationala...trebuie sa trecem peste orgolii ieftine...daca aveti impresia ca ne vom califica usor la EURO ,va inselati amarnic....Nationala e,sau ar trebui sa fie ,a tuturor...Piturca,din pacate,nu il va convoca pe Mutu[bine,cu conditia sa joace bine tot timpul]din motive extrafotbalistice...mi-as dori sa ma insel....repet....nu ne calificam usor la EURO....

Vezi toate comentariile (37)
Comentează