FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Anghel Iordănescu face portertul robot al viitorul selecţioner: ”Trebuie să fie o personalitate”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 14:31

Anghel Iordănescu a declarat că a discutat cu Răzvan Burleanu despre viitorul selecţioner şi a prezentat cîteva calităţi pe care antrenorul României va trebui să le aibă.

Anghel Iordănescu a declarat că noul selecţioner va trebui să fie o personalitate în fotbalul românesc şi trebuiă să aibă experienţă.

”Am avut o discuţie de două ore cu Burleanu în care am trecut în revistă toate posibilităţile şi cine ar putea fi noul antrenor. Din punctul meu de vedere, avem nevoie de o personalitate puternică la nivelul naţionalei, cu vastă experienţă, care să fie obişnuit cu performanţa şi să aibă puterea de a lua decizii”, a declarat Anghel Iordănescu la DolceSport.

Valeriu Argăseală a vorbit cu Anghel Iordănescu despre posibilitatea ca acesta să preia banca echipei naţionale. Fostul mare antrenor al Stelei a dat şi el cîteva detalii despre acest subiect.

"Cosmin Olăroiu ar fi cea mai bună alegere pentru naţională. Am lucrat cu el, ar face treabă foarte bună, dar nu cred că va veni, are un contract ferm.

Anghel Iordănescu nu vrea să meargă la naţională. Am glumit cu el azi (n.r. ieri, la meciul cu U Cluj) şi mi-a zis să nu vorbim despre asta.

Probabil vor fi nişte negocieri, dar nu cred că va merge. Eu chiar îi ziceam că dacă aş fi avut carnet de antrenor, mi-aş fi dorit să merg la naţională", a spus Valeriu Argăseală.

"Din cîte cred eu Comitetul de Urgenţă îl va împuternici pe domnul Burleanu să negocieze cu viitorul selecţioner, iar apoi Comitetul Executiv va analiza decizia.

Singurul care poate decide viitorul selecţioner este Răzvan Burleanu. Îmi doresc ca echipa naţională să cîştige meciul cu Irlanda de Nord.

Nu vreau să mă pronunţ ca şi nume, dar echipa naţională are de unde să aleagă. Sînt mulţi antrenori valoroşi. Rămîne ca ei să îşi dea acordul", a spus Anghel Iordănescu.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
thebluestlion
thebluestlion  •  20 Octombrie 2014, 14:41

Avem selectioner, nu avem selectioner, Burleanu e un incapabil, cred ca singurul merit pe care il va avea la finalul mandatului e ce ne-a scapat de Sandu si Piturca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează