FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Variantă-şoc în privinţa luptei pentru preşedinţia FRF: "Amânăm alegerile! Facem audit!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 14:24

Federaţia Română de Fotbal a programat alegerile pentru postul de preşedinte pentru data de 18 aprilie. Unul dintre foştii oameni foarte importanţi din fotbalul românesc are însă o propunere care dacă ar fi acceptată ar putea decala scrutinul de la mijlocul lunii viitoare.

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA şi fost patron la FC Vaslui, vine cu o soluţie surprinzătoare pe care o lansează în spaţiul public prin intermediul Gazetei Sporturilor.

"Din capul locului spun că nu sunt un susţinător fanatic al lui Lupescu, n-am nici un beneficiu dacă iese Lupescu preşedinte sau iese X-ulescu. Problema e că stau să asist de ceva vreme la un linşaj al lui Lupescu pe care îl face actualul preşedinte.

Că ce a făcut, că ce contracte a dat Lupescu. Eu nu ştiu dacă toate aceste acuzaţii sunt reale pentru că ele sunt prezentate de cel care are acces la dosare, însă pentru ca bătălia să fie onestă şi şansele lor să fie egale atunci trebuie să ştim înainte de alegeri şi ce a făcut Răzvan Burleanu în cei 4 ani. Cum putem afla? Să se realizeze un audit din partea unei firme specializate şi să amânăm alegerile cu 3-4-5 săptămâni, atât cât este nevoie, pentru a cunoaşte exact situaţia. Vă spun eu ceva, după acest audit vor apărea nişte brontozauri de o să vă minunaţi", a declarat Porumboiu.

"Văd o disperare incredibilă din partea celor care acum sunt în funcţii, o disperare de a ţine de scaune şi atunci mă întreb şi eu oare de unde vine această disperare, cumva din faptul că pot veni alţii care, la rândul lor, să descopere ce nenorociri s-au făcut?

Din moment ce Burleanu a minţit când a spus că el nu-şi va lua prime nesimţite ca Mircea Sandu, după care şi-a băgat în buzunar 90.000 de euro, atunci e clar că ascunde şi alte lucruri. L-au înfierat cu mânie proletară pe Lupescu, dar dacă s-ar face acum un audit i s-ar găsi bube pe cap lui Burleanu câte n-ar putea să ducă", a mai adăugat Porumboiu, după care a încheiat cu o mănuşă aruncată către FRF: "Aştept răspuns la propunerea mea! Dacă Burleanu n-are nimic de ascuns, de ce n-ar accepta amânarea alegerilor şi realizarea unui audit?".

"Cei care scormonesc prin dulapuri şi îi pun acum actele pe masă lui Burleanu, despre ce s-a întâmplat înainte de 2014, tot aceia vor fi primii care îi vor servi imediat rivalului lui Burleanu matrapalzâcurile dintre 2014 şi 2018. Şi ştiţi când o vor face? Imediat după ce îşi vor da seama că Burleanu nu mai are şanse să câştige" Adrian Porumboiu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
1678881108989926
Alexandru Lucaci  •  24 Martie 2018, 16:25

Vad ca avem si noi niste oameni din fodbal care sigur cunosc smecheriile si care ancearca sa spuna adevarul despre niste milioane de euro BRAVO DOMNULE PORUMBOIU

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  24 Martie 2018, 10:31

Opinia lui Piturca e "dezvaluire", opinia lui Porumboiu e "varianta". Mai ramane o declaratie de adeziune a lui XYZ botezata "decizie".

169060557063831
Stefan Anghel  •  24 Martie 2018, 00:07

daca mai crede cineva ca agentu acoperit malineanu a picat la sefia frf dintre nori si stele si nu a fost aruncat pe campu tactic de baietii cu ochi,cu spirit intreprinzator ,inseamna ca ne meritam soarta si e timpu sa punem iar ligheanele pe bloc sa vedem folbal la "draghi zriteli"

Vezi toate comentariile (25)
Comentează