FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA, LUNI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Variantă-surpriză pentru a-i lua locul lui Daum! Cine e numele propus de un om din conducerea FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 17:29

Cosmin Contra, Dan Petrescu sau Gică Hagi sunt variantele de antrenori vehiculate pentru a-l înloui pe Christoph Daum. Totuși, Helmuth Duckadam crede că Ladislau Boloni ar fi fost varianta potrivită pentru România, însă acum tehnicianul nu mai este liber de contract. A preluat-o pe Antwerp în această vară. 

"E o întrebare grea pe cine văd în locul lui Daum. Pentru că noi spunem hai să schimbăm, dar nu ne-am gândit pe cine punem. De aici a fost şi acest eşec cu Christoph Daum.

Cei care hotărăsc trebuie să facă o analiză foarte bună, nu doar de dragul de a pune pe cineva pe placul spectatorilor. Va fi greu. Eu, la ora actuală, nu aş putea să numesc un antrenor. Cu siguranţă nu se va încerca să se meargă pe varianta unui antrenor străin, se va merge pe un antrenor român.

Eu cred că Federaţia a ratat o ocazie în momentul când Ladislau Boloni era liber de contract. Cred că trebuia să-i propună postul de selecţioner, nu au făcut-o şi acum el are un angajament. Cred că această şansă s-a pierdut", a zis Helmuth Duckadam la TV Dolce Sport. 

  • MUNTENEGRU - ROMÂNIA, azi, 21:45, în direct la TVR 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
tihi
tihi  •  04 Septembrie 2017, 19:25

Cred ca Bölöni nu va prelua nationala si nici o echipa din tara,pana cand se striga pe stadioane : " afara cu ungurii din tara " . Ultima data s-a strigat aceasta lozinca xenofoba pe stadioanele din Iasi si Bucuresti (la Politehnica si Dinamo) !!! Atunci cand a marcat Bölöni pentru nationala,nu s-a strigat asa ceva,nici atunci cand jucau la Steaua si in nationala Apolzán Sándor,Zavoda Ferenc,Bone Tibor,Petschovsky József ,Satmareanu Ludovic, Crisan Zoltán sau Györfi,sub conducerea antrenorilor Kovács István sau Dobay István. ATENTIE LA COMPORTAMNTUL UMAN SI SPORTIV !! FAIR PLAY SI RESPECT !!!

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Septembrie 2017, 18:45

Satul arde ,baba se piaptana. Noi speram ca Romania sa castige ,iar carcotasii made Steaua cauta inlocuitori. Atmosfera nesanatoasa in jurul Nationalei. Hai Romania !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Septembrie 2017, 18:27
Postat de smdb pe 04 Septembrie 2017, 17:35

Pfoai, si eu credeam cand vazusem poza articolului ca e vorba de C. Ronaldo...

....si eu de Ferguson !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează