FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA

Vestea care l-a derutat pe selecţioner: "Am aflat ieri, m-a dat peste cap!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 16:56

Selecţionerul Victor Piţurcă a comentat demiterea selecţionerului Ungariei, Attila Pinter, şi numirea anonimului Pal Dardai în locul său. România va întîlni Ungaria la Bucureşti, în preliminariile Euro 2016, pe 11 octombrie.

"M-a dat peste cap vestea demiterii selecţionerului maghiar. Am aflat ieri că a fost schimbat, mai devreme decît s-a anunţat, nu mi-a convenit. Pregătind meciul cu ei, analizasem deja stilul fostului tehnician.

Nici pentru noul selecţioner nu va fi uşor, probabil naţionala Ungariei îşi pune mari speranţe în jocul de la Bucureşti, dacă va pierde, calificarea va fi greu de realizat. Aşa că noi trebuie să ne pregătim în cel mai mic amănunt, meciul va fi foarte greu. Sper să trecem de ei pentru a lua o opţiune serioasă de calificare.
Nu cred că Boloni va antrena Ungaria, preşedintele Federaţiei a zis că strategia lor nu coincide cu a lui Boloni. Nici el nu cred că va pleca din Qatar, unde are un salariu foarte bun şi să rişte cu o echipă naţională", a declarat Piţurcă la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dura_lex_sed_lex
dura_lex_sed_lex  •  20 Septembrie 2014, 17:19

Piturca trebuie sa ia in calcul cele 3 puncte luate de la greci,ce pot fi usor date ungurilor daca nu mizeaza pe ,,cea mai buna aparare e atacul''.Sper sa nu se intimple.....

andy_d_skit
andy_d_skit  •  19 Septembrie 2014, 23:47

Ziaristii lu' peste ce sunteti. Daca Pal Dardai (care a jucat aproape 300 de meciuri la Hertha Berlin, majoritatea in 1.Bundesliga - cele mai multe aparitii in istoria clubului si 12 ani la nationala Ungariei) este un anonim, atunci ori voi v-ati apucat de jurnalism azi, ori sunteti praf...

bazileon
bazileon  •  19 Septembrie 2014, 21:37

Dar cine e atat de naiv incat sa creada ca Piturca poate ''studia''? Poate cei care n-au habar ce inseamna studiul!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează