FOTBAL  »  NATIONALA  »  STROMSGODSET - STEAUA 0-2

Victor Piţurcă a făcut analiza pe jucători a Stelei din meciul cu Stromsgodset » Are pe lista pentru convocare un fotbalist-surpriză

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 09:29

Victor Piţurcă a vorbit într-o intervenţie telefonică la Dolce Sport despre cum a văzut Steaua şi jucătorii acesteia în meciul cîştigat cu norvegienii de la Stromsgodset, 1-0. ...despre calificarea Stelei: "Calificarea nu e jucată. Steaua trebuie să fie foarte atentă cu norvegienii. Stromsgodset a avut prima repriză de partea lor, dar diferenţa a făcut-o marcarea golului de către Steaua. Atunci s-au schimbat datele problemei. Dacă Steaua reuşea să marcheze şi cel de-al doilea gol, calificarea era jucată."

...despre Gabriel Iancu: "Eu am mare încredere în Iancu. Cînd a venit la Steaua credeam că va juca fără probleme titular, dar din diferite motive n-a fost aşa. Acum a venit Costel şi i-a văzut adevărata valoare. L-a băgat atacant şi iată că a demonstrat. Iancu se va impune şi va creşte valoric. Uşor, uşor, va deveni titular de bază la Steaua şi, de ce nu, chiar şi la echipa naţională. E un jucător cu reale posibilităţi."

...despre Alexandru Chipciu: "Chipciu nu mi-a plăcut. A pierdut foarte multe mingi, a fost nervos, a comentat tot timpul la adresa arbitrului şi nu a avut nici reuşite în joc. Cred că e unul dintre cei mai valoroşi jucători ai Stelei şi trebuie să fie un exemplu."

...despre Lucian Sînmărtean: "Sînmărtean nu a ieşit în evidenţă, a pierdut cîteva mingi, a dat o pasă de gol extraordinară. A pierdut o minge unde norvegienii puteau să înscrie. Am văzut mari bulevarde în faţa apărătorilor stelişti. Sînmărtean e un jucător de atac, nu de apărare."

...despre Robert Vîlceanu: "Mi-a plăcut Vîlceanu, însă acea ratare nu e posibilă. El a încercat să iasă în evidenţă, în loc să înscrie simplu. Poate să devină un jucător mare, un jucător bun. Îmi place de el. Aştept să-l văd titular la Steaua. Cred că Gâlcă îi va da această posibilitate."

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dlq1
dlq1  •  18 Iulie 2014, 23:38
Postat de sakamoto pe 18 Iulie 2014, 08:02

Pitzurca nu are rezultate la echipe de club. Cam pe tote echipele de club unde a antrenat, le-a retrogradat! Ce cauta acest individ selectioner al echipei nationale? Exista o singura explicatie:a fost pus selectioner de Mafiotul sandu, ca sa aduca la echipa nationala jucatori, care au semnat contracte cu fratii Becali! Acestia trebuiau vinduti, iar banii ii imparteau cei implicati in combinatie. Ce conteaza pt Mafioti ca echipa nationala a Romaniei, condusa de un semianalfabet incapabil, joaca penibil si nu se califica la CM si CE? Vin banii? Este bine! Sandu cistiga bani si ii plateste pe cei care il sprijina in fata Justitiei! De asta este in libertate. Inca! Daca pleaca Base, deranj mare!

Poate Base ii va tine de urat lui Jiji la bulau ca e de treaba si acolo....

dlq1
dlq1  •  18 Iulie 2014, 23:34
Postat de tbone pe 18 Iulie 2014, 08:42

langa Sanmartean momentan trebuie sa joace Filip nu Prepe parerea mea, pe benzi este bulevard clar, Rapa e dezorientat complet iar Lato nu mai e cu gandu la Steaua de 1 an minim, Chipciu nu e de condamnat pt ca el incearca uneori prea mult si face prea putin, dar de multe ori e jucator de baza....Valceanu e inca un copil si Iancu ar trebui batut zilnic

O analiza pertinenta si la obiect. DA! Mai adaug ca Iancu jucat in locul lui Tanase, Chipciu pe partea dreapta, Parvulescu in locul lui Latovlevici, Keseru virf , Filip cu Neagu sau fara in fata apararii si Sanmartean inytre Chipciu si Iancu cu Stanciu alaturi sau schimbat de Stanciu In functie de sistem Cu intrarea dupa pauza a unui Vranceanu sau a unui alt tanar mai putin Gradinaru care este slab rau ! Cam asa ar trebui sa arate Steaua la meciul retur cu nordicii.

tbone
tbone  •  18 Iulie 2014, 08:42

langa Sanmartean momentan trebuie sa joace Filip nu Prepe parerea mea, pe benzi este bulevard clar, Rapa e dezorientat complet iar Lato nu mai e cu gandu la Steaua de 1 an minim, Chipciu nu e de condamnat pt ca el incearca uneori prea mult si face prea putin, dar de multe ori e jucator de baza....Valceanu e inca un copil si Iancu ar trebui batut zilnic

Vezi toate comentariile (12)
Comentează