FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Victor Piţurcă anunţă cînd va pleca de la naţională şi propune ca succesor un antrenor demis din liga a 2-a: "Incredibil!"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 15:17

Conform declaraţiilor lui Răzvan Burleanu, Victor Piţurcă ar trebui să primească 1,2 milioane de euro dacă ar fi demis de la naţională. Selecţionerul a anunţat azi că va pleca după campania de calificare de la Euro 2016."Chiar dacă ne calificăm, va fi greu să mai continuu la naţională, îmi doresc cu totul altceva. Îmi doresc o echipă de club. La naţională nu e activitate. Din punctul meu de vedere nu se pune problema să fiu şi selecţioner, şi antrenor de club", a declarat Piţurcă la Dolce Sport.

Astra este principala echipă din Liga 1 care-l doreşte pe Piţurcă. După ce l-a demis pe Daniel Isăilă, Ioan Niculae a încercat să-l convingă pe actualul selecţioner să preia Astra, dar pentru că n-a reuşit, l-a ales pe Florin Marin, tot la sugestia lui "Piţi".

Îl propune pe Sabău la naţională
"Răzvan Lucescu, un antrenor excelent din punctul meu de vedere, a avut probleme la naţională din cauza lipsei de experienţă. Eu cred că trebuie să fii născut să fii selecţioner. Nu este simplu.

Lui Olăroiu i s-ar potrivi foarte bine meseria de selecţioner. E un tip meticulos. Dan Petrescu la fel, Sabău la fel. Sînt surprins că a mers la Tîrgu Mureş şi a fost demis după cîteva etape. Incredibil! Un om valoros ca Sabău... ", a mai spus Piţurcă la Dolce Sport.

Sabău a mai antrenat la U Cluj, Gaz Metan, Gloria Bistriţa, Poli Timişoara şi Rapid.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
lumpy666
lumpy666  •  17 Aprilie 2014, 23:32

IN CAZ CA O SA VINA SABAU LA NATIONALA O SA AIBA UN PUNCT COMUN CU TATA PUIU=IORDANESCU AMBII PUPA ICONITELE IN TIMPUL MECIULUI ASA CA TATA PUIU FIIND IN FUNCTIE O SA-I APRECIEZE SI AR TINE IN FUNCTIE.......!!!!!! -SUPERSTITII PLUS MEDICAMENTE.......??????

bamse1901
bamse1901  •  16 Aprilie 2014, 10:26

ma mir ca nu l-ai propus pe Marin Barbu, nu am nimic cu omul, e doar un antrenor mai micut pe care il apreciez

cris1111
cris1111  •  15 Aprilie 2014, 20:52
Postat de sakamoto pe 15 Aprilie 2014, 17:50

Nelutzu Sabau este un om de caracter si a fost un excelent fotbalist! Din nefericire ca antrenor este cam de nivelul antrenorului...Gica Hagi! Cit despre Putzi, un fotbalist mediocru si un antrenor catastrofal! Arogant si orgolios pina la Dumnezeu, barbugiu si trisor in cazinouri! Penal! Caracter O barat! Fara Sandu si fratii Becali, este fiul ploii! Sa-i plateasca rezilierea contractului, Shmekerul care l-a angajat:penalul Sandu!Duceti-va!

putzi vrea sa puna in locul lui un antrenor mai slab ca el ca sa arate ca el a fost cineva,rusine sa-i fie barbutistului egoist si inganfat

Vezi toate comentariile (29)
Comentează