FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Victor Pițurcă, dezvăluire-șoc despre alegerile FRF: "Câștigă sigur din primul tur. Adversarul a pierdut 90 la sută dintre votanți"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 17:10

 Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, e sigur că Ionuț Lupescu va câștiga alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal. 

"Ionuț Lupescu va câștiga ușor alegerile pentru președinția FRF, din primul tur. Răzvan Burleanu a pierdut 90 la sută dintre votanți după ce a ieșit cu dezvăluirile astea. Ceea ce spune el ar trebui să însemne ceva penal. Dacă Burleanu a fost instalat la FRF și s-au făcut audituri, înseamnă că el a tăinuit aceste lucruri în scop personal.

 Oricum, Ionuț Lupescu nu a fost implicat în lucrurile astea, Mircea Sandu hotăra. Nu-i putem pune lui în cârcă totul, trebuia să întrebe președintele întâi pentru orice decizie", a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

Odată cu depunerea candidaturii lui Ionuț Lupescu, Răzvan Burleanu a ieșit cu o serie de dezvăluiri despre contracandidatul său la șefia FRF. 

Episodul 1: Război în linie dreaptă! Răzvan Burleanu, acuzații devastatoare pentru Mircea Sandu și Ionuț Lupescu: firme personale care "sifonau banii Federației"

Episodul 2: Burleanu vine cu o nouă serie de dezvăluiri: "Lupescu, Prunea & Nașu cumpără ceasuri de lux din banii FRF"

Episodul 3: Noi dezvăluiri ale lui Burleanu despre contracandidatul său: "Povestea unui comision marca Lupescu"

 Episodul 4: "Mătușa Elena" » Burleanu trece la atacul frontal: "Cum a scos Lupescu 300.000 de euro din Federație, apoi a trecut una dintre firme pe numele mătușii" 

Episodul 5: Burleanu continuă seria dezvăluirilor: "Cum a plătit FRF un milion de euro pentru servicii de izolare fonică, băuturi alcoolice, servicii de telefonie și eșarfe către firma prietenului lui Lupescu" 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
485809194904413
Costel Tudor  •  24 Martie 2018, 18:30

Dle.Florea Virgil , cum a ajuns Gica la puscarie ? L-a pus Burleanu sa fure banii fotbalistilor de la Rapid din transferul lui Bratu la turci ???

1504004369616500
Florea Virgil  •  24 Martie 2018, 11:31

Foarte bine. Să fie LUpescu: E om din fotbal știe cu ce se mănâncă și are toate șansele să redreseze fenomenul. Cel puțin la valoarea din 1994. Burleanu încearcă acum fără sprijinul politic să facă ceea ce știe. Așa a ajuns Gică la pușcărie. Manevrat de oamenii înteresați de banii din fotbal. Care nu sunt puțini.

comedy.central
comedy.central  •  24 Martie 2018, 08:25
Postat de sala_dalles pe 24 Martie 2018, 06:15

Asa e . Voi sunteti un popor nobil si cu realizari grozave in fotbal inainte da si dupa Piturca . Multipilii semifinalisti de campionat european si mondial .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează