FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA 1-0

”Victoria ne dă moral pentru EURO” » Jucătorii naționalei sunt optimiști înainte de turneul final, dar se tem de atentate

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 22:38

Costel Pantilimon a fost integralist între buturile echipei naționale în partida amicală câștigată de România în fața Lituaniei, scor 1-0. Goalkeeper-ul ”tricolorilor” consideră că acest rezultat e bun mai ales pentru moralul jucătorilor înainte de EURO 2016.

”Sunt bucuros de rezultatul din această seară. Ne dă încredere pentru următorul meci și pentru turneul final din Franța. Cred că am controlat jocul cu Lituania. Ne bucurăm că putem să ajungem și la Cluj pentru că lumea vrea să vadă echipa națională.

Mă bucur pentru Stanciu, ați văzut că e un jucător de calitate. Sper să o țină tot așa.

La meciul cu Spania trebuie să ne așteptăm la o partidă frumoasă. Și noi suntem dornici să jucăm cu o fostă campioană mondială. Aceste rezultate îți dau încredere pentru Campionatul European”, a spus Pantilimon la Dolcesport.

”E o situație incomodă ce se întâmplă acum în lume, mai ales că aceste lucruri au loc în țările civilizate. Și noi și familiile noastre ne gândim la ce se întâmplă. E dificil. Cred că vor fi măsuri sporite de securitate la EURO
Costel Pantilimon

Pentru naționala României urmează meciul amical de duminică împotriva Spaniei, de la ora 21:45, la Cluj, în direct la TVR 1, Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ursudincentru
ursudincentru  •  24 Martie 2016, 09:20

Suntem o echipa modesta, asta cu indulgenta. Jucatori blazati si valoare indoielnica. Cel mai titrat jucator, dupa echipa la care joaca, respectiv Chiriches greseste impardonabil si foarte des. Jocul nostru este PLICTISITOR iar chestia cu moralul si increderea este o inventie de jurnalisti. Este evident ca tocmai moralul si increderea ne lipsesc.

cristi_oase
cristi_oase  •  24 Martie 2016, 08:33

Dupa un meci dramatic pe alocuri ,am reusit sa invingem o formatie de top ,fara a ne dezvalui tactica pt meciul cu Spania si mai ales pt Franta.Desi jocul a "parut haotic si plictisitor" ,jucatorii condusi de pe margine de urmatorul patriarh, sunt increzatori in privinta sanselor de a castiga Euro.Multumim "nea cascheta" pt inca o seara de fotbal total...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  24 Martie 2016, 08:17

Moral ? Dupa asa un joc? Ar trebui sa-si traga singuri picioare-n fund si sa se ascunda de ochii lumi, nu sa le dea moral. Au jucat execrabil, parca erau o echipa din liga a doua care se bate la retrogradare. Cica moral, cu asemenea petarde de jucatori :))))) Cred ca Franta se strica de ras cand vede cu cine are prima victorie la euro :))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează