FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINALA

Victorie și calificare în finală! România U17 trece de Suedia și va juca ultimul act la Syrenka Cup

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 22:43

Reprezentativa under 17 a României a învins cu scorul de 2-1, selecționata similară a Suediei, într-un meci din cadrul turneului Syrenka Cup, găzduit de Polonia, și va juca în finala competiției.

Golurile noastre au fost marcate de Moldoveanu și Sîntean. Adrian Boingiu a folosit următorii jucători: Iliescu - Haruț, Pădureț, Dima, Podină - Dragomir, Wieland - Micovschi (80+3 Chifu), Mățan (67 Boboc), Neciu (55 Kim) - Moldoveanu (55 Sîntean)

Vineri, de la ora 17.00, România va întîlni Polonia, în finala Syrenka Cup. Reprezentativa under 17 a României va juca, în perioada 24-29 octombrie 2015, în calificările pentru UEFA Under 17 Euro 2016, ce va fi găzduit de Azerbaijan.

"Tricolorii" fac parte dintr-o grupă alături de Ungaria (gazda turneului de calificare), Georgia și Slovacia. La Turul de Elită, ultima rundă înaintea turneului final, se califică primele două clasate din fiecare grupă plus 5 din 13 ocupante ale locurilor 3.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează