FOTBAL  »  NATIONALA  »  GAFĂ

VIDEO Cojocaru confirmă spusele lui Becali! Gafă incredibilă la naționala U21 a României, după ce apărase un penalty

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 20:52

Valentin Cojocaru a fost eroul naționalei U21 a României în prmele 90 de minute ale meciului câștigat cu Țara Galilor, scor 2-1.

VEZI VIDEO

În prelungiri a oferit însă o fază de cascadorii râsului și a confirmat încă o dată criticile lui Gigi Becali, care l-a scos din primul 11 al Stelei.

La scorul de 1-0 în favoarea României, portarul campioanei a apărat un penalty pe finalul primei reprize.

În prelungiri a comis-o și a șters cu buretele tot ce făcuse bine. A lăsat o centrare să îl depășească, un galez a ajuns la minge, a centrat-o în fața porții, de unde Charles a marcat.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  30 Martie 2016, 08:49

Deci, Miron ala a provocat un penalty pe care si Nebraska l-ar fi evitat, si nimeni nu l-a tras de urechi. Cojocaru a aparat acel penalty si scorul a ramas 1-0 in favoarea noastra. In prelungiri, la 2-0, Cojocaru lasa mingea sa lase in aut (era la un metru de linia de fund), dar un galez e mai vioi decat fundasul de langa el si reuseste sa centreze unui coechipier lasat absolut singur in fata portii. Bun, Cojocaru a gresit crezand ca nimeni nu mai ajunge mingea aia, dar restul aparatorilor erau de decor? Bine ca ne reamintiti mereu de spusele marelui patron. Asteptam si comentariul lui Sumudica sau al lui Mitica, sa stim si noi cum sta treaba. Pana atunci, macar de am mai avea cativa ”gafeuri” din astia la 20 de ani, ca vad ca ploua cu portari straini in campionatul nostru.

vladutz13
vladutz13  •  30 Martie 2016, 08:49

Asta a fost facut talentat si de mare viitor doar de presa....

andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Martie 2016, 00:28

bravo cojocaru,mergi inainte !inca mai ai timp,chiar daca recunosc ca te am criticat de cateva ori,oricum se poate in maxim 2 ani sa fii titular ,dar sa fii mai serios !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează