FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRIBUNA 0

VIDEO Contra a comentat situaţia lui Alibec şi a anunţat numele-surpriză pe care le are în vizor pentru "națională"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 20:58

Cosmin Contra a fost prezent în această seară la Tribuna 0, emisiune moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, şi a răspuns întrebărilor ascultătorilor. 

21:52 / ... despre situaţia lui Alibec: "Denis este un jucător talentat, dar nu dă randamentul pe care îl aşteptăm noi. Nici cei de la Steaua nu sunt satisfăcuţi. Nu suntem mulţumiţi de el. Aştept să îşi schimbe această atitudine şi să ne demonstreze că poate să joace la echipa naţională"

21:45 / ... despre posibile reveniri în lotul României: "Torje a înscris al doilea gol consecutiv, dar nu e important că a înscris. Să nu uităm că el nu a avut evoluţii constante. Recuperează forma pe care a avut-o înaintea aceste accidentări. Pe Radu Ştefan va fi foarte greu să îl conving".

21:37 / ... despre jucătorii celor de la CS U Craiova pe care îi are în vizor: "Am debutat deja un jucător, pe Bancu. Mai e Băluţă, chiar şi Mitriţă sau Mateiu. Îi urmărim pe toţi. Burlacu are o ascensiune extraordinară. Avem întotdeauna asistenţi care urmăresc orice posibil internaţional"

21:28 / ... despre Burleanu şi debutul la naţională: "Sunt în primul rând antrenor. Am fost felicitat de mulţi din Generaţia de Aur. A fost un proiect care m-a atras. De când m-am apucat de antrenorat mi-am dorit asta. A venit mai devreme decât mă aşteptam. Sper să reuşesc să schimb jucătorii şi percepţia asupra echipei naţionale. Singurul lucru pozitiv pe care îl trag după primele 2 meciuri este atitudinea jucătorilor. A fost doar meritul lor. Ei sunt actorii principali"

19:18 / Noul selecţioner al României a primit o întrebare de la un ascultător-surpriză, Gică Popescu :). Tizul legendei naţionalei a cerut lămuriri în legătură cu schimbul dintre Nistor şi Nascimento.  "S-a oferit acest schimb cu Nascimento şi asta a fost decizia mea şi a staff-ului. Mie mi-a plăcut mult Nascimento, avea calităţi asemănătoare cu Palici", a răspuns Contra.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  17 Octombrie 2017, 07:48

Nascimento este un jucator peste cei amintiti in articol.Dar ii trebuie acordata incredere. Si Nistor e foarte bun ,dar e "stilul" Hoban . Mai trebuie si cate un argint viu care sa hotarasca un meci.Dati-i loc liber sa zboare. A mai fost unul Ruiz la CFR .Si acela a plecat .Succes Dinamo !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează