FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19

VIDEO + FOTO Turul de elită U19 se mută de la Buftea și Mogoșoaia din cauza zăpezii

Terenul de la Mogoșoaia // FOTO: Marius Mărgărit +5   FOTO
Terenul de la Mogoșoaia // FOTO: Marius Mărgărit

Articol de , - Publicat marti, 20 martie 2018 12:52

Începând de marți, la Buftea și Mogoșoaia ar fi trebuit să se dispute meciurile din turul de elită U19, la care participă România, Serbia, Suedia și Ucraina.

UPDATE ORA 13:20

În proporție de 90 la sută meciurile de miercuri și sâmbătă din turul de elită U19 se vor muta la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană. Lucrurile sunt ca și rezolvate și se mai așteptă doar confirmarea de la UEFA.

Pentru a face loc Turneului de Elită, Petrolul și-a mutat meciul de sâmbătă din Liga a 3-a, contra celor de la Tunari, pentru duminică. Dacă starea terenurilor va permite, ultima etapă, cea de pe 27 martie, se va disputa după programul inițial stabilit, la Buftea, respectiv Mogoșoaia.

Inițial, meciurile au fost programate să se joace la bazele de la Buftea și Mogoșoaia. Terenurile de la Buftea și Mogoșoaia sunt însă acoperite de un strat de zăpadă de aproximativ 15 cm ca urmare a ninsorilor din ultimele zile. În aceste momente se lucrează la deszăpezire.

Conducerea FRF și observatorul UEFA discută posibilitatea ca partidele să se joace la Ploiești, pe stadionul "Ilie Oană". Selecționerul Cosmin Contra a hotărât ca naționala de seniori a României să se antreneze azi la Ploiești.

"O decizie se va lua la prânz de observatorul UEFA pentru a vedea unde se va juca. Sunt niște reguli foarte stricte. Stadionul trebuie să fie la 35 de minute maxim de hotel. Era totul bine stabilit. Echipele sunt cazate la Hotel Miraje, la Snagov și în 20 de minute erau la Mogoșoaia și la Buftea. Acum, vom vedea unde se va juca. Variante sunt terenurile din Ploiești, cel de la Giurgiu, al Astrei, poate la Concordia, deși una dintre echipe nu vrea pe sintetic.

La Mogoșoaia nu este instalație de încălzire, pentru că acest teren nu a fost gândit pentru meciuri oficiale. Este doar o bază de pregătire.
Antrenamente se pot face, au fost soluții, au făcut pe sintetic. Problema este jocul, care ne stresează. Cel mai probabil se va alege dintre Ploiești și Astra"Mihai Stoichiță, la TV Digi Sport

Programul inițial al turului de elită

21 martie
Suedia-Ucraina (ora 14:30, Centrul Național de Fotbal Buftea)
România-Serbia (ora 19:00, Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia)

24 martie
Ucraina-Serbia (ora 14:30, Centrul Național de Fotbal Buftea)
România-Suedia (ora 19:00, Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia)

27 martie
Serbia-Suedia (ora 19:00, Centrul Național de Fotbal Buftea)
Ucraina-România (ora 19:00, Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia)

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează