FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO+FOTO Look nou pentru "Casa Campionilor" de la Mogoșoaia » Cum arată cantonamentul "tricolorilor" după lucrările de modernizare

Foto: FRF.ro +3   FOTO
Foto: FRF.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 19:10

FRF anunță azi că a finalizat procesul de modernizare și rebranding al Centrului Național de Fotbal de la Mogoșoaia, proiect început în startul acestei luni.

"În urma acestui proces, prezentarea istoriei echipei naționale în câteva imagini a rămas ca structură a peretelui interior. Aceasta conține instantanee de la toate turneele finale la care echipa națională s-a calificat până în prezent.

La recepție, se află poze cu suporteri români și mesaje de încurajare ale acestora pentru tricolori, anunță FRF. Toate spațiile din hotel au fost redecorate și zugrăvite, iar mobilierul a fost schimbat. De asemenea, s-a creat un nou cabinet medical modern și o sală de masaj.

Sala de fitness și cea de recuperare au fost și ele modernizate cu aparatură de ultimă generație", e modul în care și-a prezentat FRF investiția, pe site-ul oficial. 

"Fotbaliștii care au sosit încă de astăzi în cantonamentul de la Mogoșoaia, printre care Florin Andone, Alin Toșca, Eric Bicfalvi, Dragoș Grigore, Steliano Filip, Dorin Rotariu, Alexandru Maxim, Ovidiu Hoban și Nicolae Stanciu, au fost plăcut surprinși de noua «casă»", mai adaugă portalul Federației.

România va juca împotriva Muntenegrului pe 4 septembrie, pe Cluj Arena, într-un meci care contează pentru preliminariile Campionatului Mondial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kwd2015
kwd2015  •  28 August 2016, 21:47

Casa campionilor...si e in Romania. Un fel de ironie, sau ce?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează