FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA, LUNI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

VIDEO Gardoș a făcut-o pe Moș Crăciun în București! Acțiune supriză a fundașului naționalei

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 18:11

Florin Gardoș este accidentat, însă rămîne alături de echipa națională. Fundașul lui Southampton a luat parte la campania "Eu sunt 12" și a făcut cîteva surprize.

Românul de 26 de ani și-a făcut apariția pe străzile Bucureștiului și a împărțit cadouri trecătorilor. Reacțiile oamenilor după ce au primit mingi și bilete pentru partida cu Grecia au fost neașteptate.

Meciul dintre România și Grecia va avea loc mîine pe Arena Națională, de la ora 21:45, în direct la TVR 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

 

Ieri in Bucuresti, un "necunoscut" oprea oamenii pe strada sa le dea cadouri. Reactii fabuloase, gest minunat! #eusunt12Da-ne LIKE, ca nu stii cand dai peste noi pe strada :) ---> Eu sunt 12

Posted by Eu sunt 12 on 6 Septembrie 2015

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
adytza74
adytza74  •  06 Septembrie 2015, 19:17

Doar asa se va umple National Arena ,cu bilete cadou ,castigate pe la concursuri si invitatii de la organizatori . Tot moca e mai bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează