FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL LA NAȚIONALA U21

VIDEO GENIAL! I-au pus să se filmeze și să citească de pe foaie :) » Scuze "din suflet" ale dinamoviștilor turmentați

FOTO: facebook Dinamo
FOTO: facebook Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 17:33

Ionuț Nedelcearu, unul dintre jucătorii prinși băuți în avionul care transporta naționala U21 în Spania, a transmis un mesaj prin intermediul paginii de facebook a lui Dinamo, în care își manifestă regretul față de incidentul petrecut în urmă cu două zile. 

Dar ceea ce s-a vrut un clip în care amatorii de alcool își exprimă regretele sincere arată mai mult a parodie. Nedelcearu, flancat de doi dintre partenerii cu care a comis-o, a fost pus să citească de pe o foaie respectivul mesaj, aducând aminte de secvențele cu trio-ul comic legendar din BD: Dem Rădulescu, Puiu Călinescu, Jean Constantin. :)

" Vreau să le transmit tuturor suporterilor naționalei și ai lui Dinamo că atât eu, cât și colegii mei regretăm incidentul petrecut zilele trecute și ne cerem scuze față de colegi, antrenori, familie și susținători.

Am greșit și știm, dar promitem că nu se va mai repeta niciodată. Suntem conștienți de șansa pe care o avem și de faptul că suntem jucătorii lui Dinamo și nu se poate greși la un asemenea nivel, dar oricine greșește, mai ales la 20 de ani.

Vom accepta orice sancțiune și vom face tot ce depinde de noi să revenim în lotul primei echipei și în vederile naționalei. Vă mulțumim!", a fost mesajul transmis de Nedelcearu, prin intermediul paginii oficiale de facebook a grupării dinamoviste.

 

Cei trei jucători dinamoviști, alături de Vlad Olteanu, au fost trimiși acasă de selecționerul Daniel Isăilă după ce au fost prinși băuți în avionul care transporta naționala U21  în Spania (AICI ai detalii)

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
ultras.
ultras.  •  23 Martie 2017, 18:27

Incredibil! Atat clubul cat si jucatorii s-au umplut de PENIBIL prin postarea acestui clip. Nu e nimic natural, nu se simte nicio remuscare, niciun regret, iar ailalti doi stau ca aracii in vie... Baaaaaaah!!! Rade lumea de voi si cu dosu'!!! Mai bine facea PHC-ul o coregrafie pentru pe tema asta, ca si asa de fotbal nu au ce desena :)

portardelegenda
portardelegenda  •  24 Martie 2017, 07:24

rasul plansul , asa jucatori asa conducatori . Doamne ce i dioti

1213771098644840
Stavarache Andrei  •  24 Martie 2017, 01:45

Ce fata de prost la pubertate are Patrick Petre...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează