FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

VIDEO Raț a găsit soluția pentru a ieși din grupa de la EURO » Obiectiv îndrăzneț pentru căpitanul naționalei

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 12:20

Răzvan Raț va împlini peste două zile 35 de ani și visează la o semifinală cu naționala României la Campionatul European din Franța.

Căpitanul naționalei a acordat un interviu pentru site-ul oficial al FRF în care a vorbit despre modul prin care vom reuși să ieșim din grupa de EURO.

- Din postura unui jucător matur, ce crezi că ne trebuie în mod concret să ieșim din grupe la Euro 2016?
- Ceea ce am făcut și până acum, ceea ce am făcut în calificări. Să fim un grup unit, să fim o echipă care e foarte unită și care poate să aducă surprize, totuși, la Euro.

- Pe tine, sincer, ce parcurs al României la Euro 2016 te-ar mulțumi? Unde ar trebui să se oprească România pentru ca tu să poți spune cu inima împăcată: ”Am făcut performanță”?
- E greu de spus, nu-mi doresc decât să facem lucruri importante și să ne oprim acolo unde-și doresc toți suporterii, înspre semifinale, înspre sferturi.

Naționala României se află în aceste zile în cantonament în Italia, unde va disputa două meciuri amicale. Miercuri va juca împotriva lui R.D. Congo, iar pe 29 mai contra Ucrainei.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
guaje
guaje  •  24 Mai 2016, 17:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius969
marius969  •  24 Mai 2016, 15:35

eu nu inteleg ce mai cauta asta la nationala! in ultimii 2-3 ani a jucat mai putin chiar si decat marica....., apropo de marica, cine are curaj sa puna pariu ca va fi in lotul pentru EURO? pe alibec vad ca il lucreaza nea cascheta cu degetul ala rupt iar pe andone cu faptul ca nu vor aia de la cordoba sa il lase la lot, si uite asa i se face loc mega starului ciprian marica alias maricica! selectia penisului tovarase general....

muensteraner67
muensteraner67  •  24 Mai 2016, 15:21
Postat de Dan Veres pe 24 Mai 2016, 13:56

nu stiu ce mai cauta pensionaru asta la nationala! pe langa varsta pe care o are mai vine si dupa o accidentare care la tinut mult timp pe bara(unde de fapt ii este locul). cu astfel de pensionari si jucatori adusi pe favoritisme si simpatii nu putem sa speram prea multe la euro!.......tata puiu lasa-ne! dute si saruta iconitele in alta parte!

Dar de Sanmartean, care e cu un an mai batran si nu are pe departe experienta internationala a lui Rat nu spui nimic?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează