FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Selecționerul Daum are un antrenor preferat în România: "E viitorul fotbalului" » Ce sfaturi le dă cluburilor din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 17:41

Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi a început să producă jucători de export, iar dintre aceștia mai mulți joacă și în echipa națională a României.

Selecționerul Christoph Daum îl laudă pe Hagi pentru proiectul pe care-l are la Ovidiu și consideră că aceasta e salvarea fotbalului românesc.

"Așa funcționează fotbalul românesc: investești în tineri, în jucători foarte talentați. Chiar le-aș cere tuturor din Liga 1 să construiască departamente puternice de copii și juniori, pentru a avea mai mulți jucători de mare talent. Poate că e cea mai bună cale în acest moment.

Hagi face acest lucru la Viitorul și este răsplătit. Acesta ar trebui să fie viitorul fotbalului românesc, să existe investiții mai mari în dezvoltarea jucătorilor tineri. Atunci, ar fi bine pentru imaginea întregului fotbal românesc, pentru toate echipele din România și pentru toate echipele naționale. Nu numai pentru cea de seniori, ci și pentru U-21 și celelalte", a declarat Christoph Daum pentru FRF TV.

"Hagi se descurcă bine și sper că ceilalți vor urma acest exemplu, așa cum facem și noi, ca Federație, cu Centrele de Excelență, acolo unde dăm un semnal clar cluburilor și societății: Federației Române de Fotbal îi pasă de fotbal, îi pasă de viitorul tinerilor" Christoph Daum

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează