FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

VIDEO Și fostul selecționer îl susține pe Ionuț Lupescu! Mesaj tranșant pe Facebook: "E capabil să facă o schimbare radicală"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 09:30

Nu mai surprinde pe nimeni că Ionuț Lupescu, principalul favorit al alegerilor de la Federație, se bucură de o susținere masivă din partea numelor importante din fotbalul românesc. 

În această dimineață, a venit rândul antrenorului lui PAOK, Răzvan Lucescu, să-și exprime susținerea publică pentru Lupescu. Fostul selecționer, adus în 2009 la cârma primei reprezentative ca urmare a insistențelor "Kaiserului", a transmis un mesaj publicat în această dimineață pe pagina oficială de Facebook a lui Lupescu. 

"Fotbalul românesc are nevoie de Ionuț Lupescu. Ionuț a știut să-și construiască o carieră excepțională de jucător de fotbal, prin muncă, seriozitate, inteligență. Ionuț a știut să pornească la sfârșitul acestei cariere pe un alt drum, pe un nou drum al vieții. Pe un drum care l-a adus în situația de a deveni un manager de succes. A fost managerul Federației Române de Fotbal într-o perioadă în care Federația a cunoscut poate cea mai eficientă perioadă din istorie din punct de vedere financiar.

Ulterior a devenit președintele Comisiei Tehnice de la UEFA, o funcție pe care foarte mulți o râvnesc. Fotbalul românesc are nevoie de personalitatea lui Ionuț Lupescu, are nevoie de cunoștiințele lui despre fotbal, are nevoie de capacitatea lui managerială, de relațiile pe care Ionuț a știut să le clădească în atâția ani de fotbal, în anii în care a fost plecat peste hotare, în țări cu o economie superdezvoltată. Fotbalul românesc are nevoie de o schimbare radicală, iar Ionuț Lupescu este omul care va ști să producă această schimbare. Să fim alături de el!", a fost mesajul lui Lucescu jr. 

 
Răzvan Lucescu

Nu este un secret pentru nimeni că pe Răzvan Lucescu și pe mine ne leagă o prietenie specială. Îi sunt recunoscător pentru încrederea pe care o avem unul în celălalt și pentru cuvintele frumoase. Răzvan este unul dintre cei mai talentați antrenori din Europa, iar aprecierile sale mă onorează și, totodată, mă responsabilizează. Mulțumesc, Răzvan, și te aștept să te alături consiliului strategic al fotbalului românesc unde, alături de ceilalți foști selecționeri și specialiști români, vom produce împreună acea schimbare radicală despre care vorbești. #LupescuFRF

Posted by Ionuț Lupescu on 25 Martie 2018

Răspunsul lui Lupescu:

"Nu este un secret pentru nimeni că pe Răzvan Lucescu și pe mine ne leagă o prietenie specială. Îi sunt recunoscător pentru încrederea pe care o avem unul în celălalt și pentru cuvintele frumoase. Răzvan este unul dintre cei mai talentați antrenori din Europa, iar aprecierile sale mă onorează și, totodată, mă responsabilizează.

Mulțumesc, Răzvan, și te aștept să te alături consiliului strategic al fotbalului românesc unde, alături de ceilalți foști selecționeri și specialiști români, vom produce împreună acea schimbare radicală despre care vorbești."

Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Florin Prunea, Basarab Panduru, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mircea Sandu, Dorin Mateuț, Daniel Pancu,  Ioan Andone. Victor Pițurcă, Adalbert Kassai, Ciprian Marica, Gigi Mulțescu, Ionel Ganea, Costel Gâlcă, Gino Iorgulescu, Adrian Ilie, Marius Lăcătuș, Tudorel Stoica, Dan Petrescu, Cristi Chivu, Cristi Balaj, Daniel Pancu, Daniel Niculae, Adrian Iencsi sau Pompiliu Popescu sunt doar câteva dintre numele cu greutate din fotbalul românesc care susțin candidatura "Kaiserului" la șefia FRF.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
cristiancelmare
cristiancelmare  •  26 Martie 2018, 16:32

Toata cloaca aia din generația lu' pește,care nu a castigat nici macar un turneu amical,acolo e o nunta in toata regula ..cumnati cumetri ,nasi ,fini,...frati de cruce.va dati seama ? Nu mai spun ca pompiliu o sa aiba iar piata de desfacere unde o sa vanda aspirine la pret de cocaină.

347655969058390
Ion Popescu  •  26 Martie 2018, 15:51

Succes Domnule Lupescu ! Pentru binele fotbalului romanesc !

1514487601910049
Velea Danut  •  26 Martie 2018, 14:35

Câtă ipocrizie! Cum poți susține un fost antrenor ratat, luat de penalul Mircea Sandu in federație, un trădător care la acel moment și-a trădat colegii de generație, ajuns la UEFA datorită prieteniei la cataramă a nasului cu alt infractor Platini

Vezi toate comentariile (5)
Comentează