FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA

VIDEO Sperăm la un nou Hagi! Ianis a marcat un gol senzaţional în partida cu Turcia

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 noiembrie 2012 19:00

Selecţionata U15 a României antrenată de Florin Răducioiu a făcut spectacol în partida cu Turcia, pe care a cîştigat-o cu 4-3.

Puştii au reuşit o primă repriză de vis marcînd de 4 ori şi au terminat prima parte a jocului cu un avantaj de 3 goluri, după ce turcii au reuşit să înscrie şi ei o dată.

Selecţionata U15 a României antrenată de Florin Răducioiu a făcut spectacol în partida cu Turcia, pe care a cîştigat-o cu 4-3.

Puştii au reuşit o primă repriză de vis marcînd de 4 ori şi au terminat prima parte a jocului cu un avantaj de 3 goluri, după ce turcii au reuşit să înscrie şi ei o dată.

La reluare, adversarii au mai punctat de două ori. Golul meciului a fost reuşit de Ianis Hagi, care a înscris cu un şut superb din afara careului, execuţie care a amintit de cele ale tatălui său atunci cînd evolua în tricoul echipei naţionale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
liviuandrei1986
liviuandrei1986  •  28 Noiembrie 2012, 00:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

etc imi spune ceva :)

shab
shab  •  28 Noiembrie 2012, 00:39
Postat de 14mai1948 pe 27 Noiembrie 2012, 23:24

in acest meci au jucat 11 jucatori care au adus victoria si baiatul lui hagi e unul din marcatori , nu am vazut nicaieri sa se scrie si despre ceilalti marcatori si numele tuturor din lotul national ... nu e frumos sa se faca imagine unui jucator doar prin prisma ca tacsu e hagi , copilul poate nu are valoare de nationala si este selectionat , dupa declaratia lui raducioiu care a spus ca pustiu a jucat mai bine decit cu moldova dar sa vazut obligat sa forteze asta deoarece nu putea sa dea un exemplu de crestere reala in joc a pustiului... sint copii mult mai talentati dar se sting din cauza ca nu au parinti ca ilie stan hagi prepelita piturca grigoras ..etc si cind spun asta stiu cum unii s

Raspunsul e simplu, daca ai niscaiva minte in capatana: pe cine naiba intereseaza rezultatele Romaniei U15? Pai, 75% din copiii care au jucat in meciul asta vor ajunge la maturitate in ligile inferioare sau se vor lasa de fotbal, si oricum, un meci de genul asta chiar nu are o importanta deosebita decat daca e vorba de vreo finala de campionat mondial. Aici era vorba de golul deosebit marcat de pustiul lui Hagi, nu de scorul meciului cu Turcia. Si, trebuie sa recunoastem, pustiul a marcat un gol senzational, identic cu cele marcate de tatal sau. Sa speram ca ii va calca pe urme..

shab
shab  •  28 Noiembrie 2012, 00:19

Intr-adevar, de unde sa stie el ce s-a intamplat. Bine, chiar Hagi a zis in repetate randuri ca era suporter stelist din copilarie si ca si-a dorit sa ajunga la Steaua, dar probabil minte, ca sa se dea bine pe langa Gigi, nu? Daca ar durea prostia, ar rasuna Romania.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează