FOTBAL  »  NATIONALA  »  GOLUL ANULUI

VIDEO Stanciu a dat golul anului pentru România » Cum arată Top 5

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 20:04

Suporterii tricolori au votat reușita lui Nicolae Stanciu din meciul amical cu Chile drept cel mai frumos gol marcat la echipa națională în acest an.

Votul a avut loc pe pagina de Facebook a celor de la FRF, iar Stanciu a avut câștig de cauză în lupta cu Stancu, Grozav și Budescu, plus Moldoveanu, fotbalist la naționala U19.

Este al doilea an la rând în care Nicolae Stanciu obține această distincție, după ce în 2016 a marcat cel mai frumos gol pentru națională în partida cu Lituania.

Top 5

  1. Nicolae Stanciu (România - Chile 3-2)
  2. Bogdan Stancu (România - Chile 3-2)
  3. Gheorghe Grozav (România - Turcia 2-0)
  4. Robert Moldoveanu (România U19 - Gibraltar U19 8-0)
  5. Constantin Budescu (România - Kazahstan 3-1)
 

#GolulAnului: 1. Stanciu

#GolulAnului 2017, cel care a adunat cele mai multe like-uri și share-uri pe pagina noastră, îi aparține lui Nicolae Stanciu! Felicitări atât tricolorului, cât și celor care au câștigat datorită votului lor premiile puse în joc! Tricoul naționalei: Dinu Matei, Nicoleta Avășan, Robert Olteanu, Madalin Biciin, Ionel Daniel Ghiriti. Invitație dublă la un meci al României pe teren propriu: Loredana Mucuta, Vicentiu Viorel Mares, Simona Pelu, Sandu Muresan, Marian Belu. Câștigătorii sunt rugați să ne contacteze în privat pentru a afla cum pot intra în posesia premiilor.

Posted by Echipa națională de fotbal a României on Wednesday, 3 January 2018

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gogudinamovistu9
gogudinamovistu9  •  05 Ianuarie 2018, 08:44

Oare cat a platit Prodanca ca sa iasa ciurucul pe primul lc pentru a-l putea vinde mai departe dupa teapa urata data Anderlechtului??? Sunt goluri mult mai frumoase care nu apar in top! De ce oare??? Coruptia si banul fac regulile in fotbalul nostru de aia ne uitam la televizor la turneele finale!!! Sunt selectionati la nationala mari zerouri care aduc profit impresarilor si patronilor de cluburi!!! Sa le fie rusine: Chiriches, Stanciu, Chipciu, etc.!

vladutz13
vladutz13  •  04 Ianuarie 2018, 00:19

Ba, ce-i al lui e al lui :)).... golul e superb.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează