FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Ultimul jucător convocat de Iordănescu e hotărît: "Vreau la EURO!"

Nedelcu (în negru)
Nedelcu (în negru)

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 18:47

Dragoș Nedelcu, ultimul selecționat de Anghel Iordănescu la echipa națională, e hotărît să confirme sub tricolor și să meargă la EURO.

"Am fost bucuros cînd am auzit că am fost chemat. A fost ceva surprinzător pentru mine, deoarece convocările celorlalţi colegi au sosit mai devreme. Sînt fericit pentru prima mea convocare la națională. Sînt obişnuit să fiu cel mai mic la lot. Şi la Viitorul cînd am venit tot cel mai mic eram. Să văd cum mă voi integra.

Sper să merg acolo şi să demonstrez că îmi merit locul. EURO e o ţintă pentru mine. Mă gîndesc la asta, dacă eşti acum, poţi fi şi în vară, dar sînt conştient că e foarte greu, deoarece sînt mulţi jucători cu experienţă acolo. Voi demonstra în campionat prima dată şi dacă selecţionerul va apela la mine, voi fi foarte bucuros", a spus Nedelcu, pentru academiahagi.tv.

Fundașul Dragoș Nedelcu, 18 ani, e al patrulea jucător selecționat de la Viitorul, după Alexandru Buzbuchi, Robert Hodorogea și Florin Tănase. Turneul echipei naționale are loc între 25 ianuarie și 6 februarie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  25 Ianuarie 2016, 11:42

Felicitari!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează