FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

VIDEO Vine la națională? Ce a făcut Olăroiu după încă un titlu în Emirate

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 10:20

Cosmin Olăroiu, 46 de ani, a devenit campion cu Al Ahli Dubai în Emiratele Arabe Unite, iar ieri a lăsat să se înțeleagă că vrea să renunțe la banca echipei sale.

La conferința de presă de după meciul cu Bani Yas, 2-2, Olăroiu s-a arătat extrem de nemulțumit de modul în care este tratat și a lăsat să se înțeleagă că vrea să renunțe.

"Eu sunt profesionist. Îmi fac meseria cât pot de bine. Lucrez numai acolo unde munca mea este respectată. În cei trei ani de zile de aici am reușit lucruri fantastice: două Supercupe, două campionate, Cupa Golfului și patru finale. Cinci trofee și patru finale în trei ani nu e rău. 

Îmi cer scuze încă o dată că nu am putut face mai mult. Sper ca cei care vor veni în locul meu să facă mai mult decât am făcut eu. Sper ca Al Ahli să continue pe același drum. Vă mulțumesc și le mulțumesc jucătorilor și tuturor oamenilor cu care am colaborat", a spus Cosmin Olăroiu.

Dacă va renunța la Al Ahli, Olăroiu ar putea deveni viitorul selecționer al României, după ce contractul lui Anghel Iordănescu va expira, la finalul EURO.

"Olăroiu este mereu o țintă pentru națională. Din păcate, el are alte ținte. Este o problemă legată de bani. El câștigă în Emirate o treime din bugetul FRF. Dacă pui în balanță salariul de 4 milioane pe an și statutul pe care îl are acolo cu ce ți se poate întâmpla acasă... Probabil ar veni să antreneze gratis la națională. Eu tot sper să vină un moment în care să spună da și eu să fiu la FRF" Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, la DolceSport

8 trofee are Oli în EAU, 3 în Arabia Saudită și unul în Qatar

 

Ar fi Olăroiu o soluție bună pentru banca naționalei?

Da
Nu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Mai 2016, 11:49

Ce Olaroiu? Sumudica, Rednic, Stoican, Talnar, Alexa. Sa se bucure nitel si astia care au cosmaruri ros-albastre...

qwerty007
qwerty007  •  03 Mai 2016, 21:41

Andone sau Edy Iordanescu !

striker_stargamer
striker_stargamer  •  03 Mai 2016, 15:11

Pana acuma a antrenat doar niste camile si niste ***.Nimic nu il califica drept cea mai buna solutie. Ne-ar trebui un antrenor cu o experienta vasta si sa nu fie corupt , sa aleaga doar cei mai buni si nu propusi de presa sau de viitorul patron din beciul domnesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează