Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 14:43

Foarte multi pariori pierd sumele investite in bilete deoarece nu acorda suficient de multa atentie atunci cand fac își aleg pariurile.

Daca esti unul dintre jucatorii care plaseaza pariuri abia dupa ce au aflat cele mai tari ponturi pariuri la biletul zilei in curs, atunci esti cu un pas mai aproape de castig. Dar, daca vrei sa le iei banii caselor de pariuri, invata care sunt secretele pariurilor inteligente.

Bazeaza-te pe noroc, dar si pe documentare

Desigur ca in industria pariurilor si a gamblingului in general, jucatorii se bazeaza pe noroc. Mai ales cei care obisnuiesc sa parieze constant sunt constienti de faptul ca nu exista niciun pariu care sa nu implice macar o doza minima de risc. Si, de fapt, tocmai riscul asociat pariurilor le face sa fie percepute ca o provocare.
Insa, experienta pariorilor profesionisti demonstreaza ca o pierdere nu trebuie pusa doar pe seama “nesansei”.

Daca vrei sa pariezi inteligent, primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere tine de modurile in care poti sa minimizezi ghinionul, iar asta este posibil daca te documentezi foarte bine inainte sa iti pui banii in joc.

Uite care sunt pasii care iti pot aduce bilete castigatoare:

Afla cat mai multe informatii despre evenimentul pe care vrei sa pariezi: dacă decizi sa pariezi la evenimente dintr-un singur sport, atunci trebuie sa cunosti foarte bine regulile respectivului sport și să afli o statistică despre palmaresul recent al echipelor implicate. Astfel, iti va fi mult mai usor sa evaluezi sansele de castig si sa decizi care este optiunea cea mai aproape de castig.

Invata din esecurile celorlalti pariori: In doar cateva minute petrecute intr-o casa de pariuri ai sansa de a afla tips-uri de pariorii inraiti. In plus, internetul este o adevarata sursa de ponturi pentru pariuri, din moment ce majoritatea site-urilor sportive au sectiuni dedicate acestora. Mai mult decat atat, exista numeroase forumuri pe care se discuta detalii legate de pariuri si pe care le poti accesa pentru a afla informatii suplimentare.

Aprofundeaza cunostintele matematice: Pentru a face investitii profitabile, cand vine vorba de pariuri este nevoie si de calcule matematice, asta daca vrei sa iti cresti sansele de castig si sa te bazezi si pe altceva in afara de noroc. Poti incepe sa studiezi strategiile de joc, de la cele mai simple, la cele mai complicate si chiar daca in prima faza ti se pot parea dificile, la fel ca in matematica, exersand vei reusi sa le intelegi si sa le aplici cat mai corect.

Nu pierde din vedere scopul pentru care pariezi: Daca o faci doar pentru distractie, ocazional, atunci probabil ca joci pe sume moderate. Prin urmare, seteaza-ti asteptari reale deoarece profitul nu va fi unul fabulos. In schimb, daca esti un parior pasionat, cel mai inteligent lucru pe care il poti face este sa planifici in avans toate pariurile, in urma unei documentari temeinice. Astfel, iti vei stabili un buget pe care sa il investesti doar in aceasta directie, care iti poate aduce venituri destul de mari.

In plus fata de aceste reguli, poti incerca pentru inceput sa experimentezi. Joaca la mai multe case de pariuri si vezi care dintre ele ofera cotele cele mai avantajoase pentru pariurile tale. Ai grija insa sa mergi numai la casele de pariuri licentiate, pentru ca sunt foarte multe care functioneaza ilegal.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”