GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  PARIORI.RO

Pariază pe finala Champions League » Experții noștri îți propun 5 ponturi pentru duelul de la Kiev

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 13:38

Tipsterii Pariori.ro au analizat pentru voi ultima fază a celei mai importante competiții europene și vin cu mai multe ponturi pentru duelul dintre Real și Liverpool.  Finala va avea loc la Kiev, pe 26 mai, iar experții noștri merg pe 5 selecții pentru această confruntare.  

 

Liverpool vine după o dublă spectaculoasă cu AS Roma, în care am avut parte de nu mai puțin de 7 reușite în tur și alte 6 în retur.

Până pe Olimpico, ”cormoranii” au făcut surpriza în fața unui adversar mult mai puternic, Manchester City (campioană în Premier League). Trupa lui Klopp a răpus-o pe  a lui Guardiola atât pe Anfield, cât și pe Etihad, și și-a asigurat un loc în semifinală.

1.65 e cota pentru ca ambele formații să înscrie 

Englezii au un atac fenomenal: Salah, Firmino și Mane au marcat un total de 40 de goluri în această ediție de Champions League. Salah se află la cel mai bun sezon din carieră, golgheter în Premier League și cu șanse reale la Balonul de Aur dacă reușește să cucerească trofeul, plus o prestație decentă la Campionatul Mondial. 

 

2.10 e cota pentru ca Liverpool să înscrie de minim 2 ori  

De partea cealaltă, Real pare favorită! O dată datorită experienței jucătorilor de care dispune Zidane. ”Galacticii” vin după două sezoane consecutive în care au reușit să cucerească trofeul, în timp ce adversarii n-au mai jucat o finală de UCL din 2007. 

 

1.72 e cota pentru ca Real să înscrie în prima repriză

Chiar dacă și ”galacticii” au un atac excepțional, defensiva pare șubredă, iar aproape orice echipă se poate lăuda că a reușit să înscrie cel puțin un gol în poarta Realului în acest sezon.

 

1.80 e cota pentru ca Real să deschidă scorul

 

Nu trebuie să uităm arbitrul! Milorad Mazici este un central care lasă jocul liber și acordă foarte rar cartonașe galbene. De altfel, sârbul are o medie foarte redusă privind acordarea loviturilor de la 11 metri. Sârbul pedepsește foarte des simulările, fapt pentru care căpitanul ”galacticilor” ar putea avea probleme. 

1.32 e cota pentru un meci fără penalty-uri 

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează