GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AMENINȚARE

FOTO Tolontan: "Amenințare cu moartea ”gen Charlie Hebdo” pentru redacția Gazetei și pentru un ziarist gsp! Mesaje semnate de cineva care pretinde că face parte din PCH"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 20:49

Într-o postare pe pagina lui de facebook, redactorul-șef al Gazetei, Cătălin Tolontan, a dezvăluit mesajul de amenințare primit de jurnalistul GSP Victor Vrînceanu din partea unei persoane care pretinde că face parte din PCH. 

Contactați telefonic în această seară, lideri din PCH au refuzat să comenteze pe marginea respectivelor mesaje de amenințare. 

Postarea lui Cătălin Tolontan:


Amenințare cu moartea ”gen Charlie Hebdo” pentru redactia Gazetei si pentru un ziarist gsp!

Colegul meu Victor Vrînceanu a primit acum câteva minute un mesaj pe facebook în care se spune că ”Vei fi un Charlie Hebdo în variantă de soft mode. Știm la ce oră ajungi la muncă, știm unde stai...”.

Aceleasi mesaje de amenintare, generale, au fost adresate si redactiei.

Mesajul este semnat de o persoană care pretinde că face parte din PCH, dar evident că ”Peluza Cătălin Hîldan” nu și-l asumă și nici Gazeta nu presupune că amenințarea ar veni din acea direcție.

De fapt, nu presupunem nimic.

E treaba altora să cerceteze.

Jurnalistul este chiar acum la Secția 8 Poliție și depune o plângere.

Ultimul subiect despre care reporterul a relatat amplu este legat de aventura bahică a celor 4 fotbaliști de la Dinamo, excluși de la ”tineretul naționalei”.

Cu o jumătate de oră înainte de mesajul de amenințare, Victor Vrînceanu a primit un telefon de reproș din partea unui dinamovist conectat cu acel caz, dar poate că nici asta nu e o legătură.

E datoria poliției să caute adevărul.

Pe 7 ianuarie 2015, 12 oameni au murit în urma unui atac terorist asupra redacției revistei Charlie Hebdo.

Mesajul primit de Victor Vrînceanu:

17547404 695238240684835 229853111 o 1

 

Același user a trimis un mesaj similar și pe facebook-ul Gazetei: 

17474785 10208815732170914 744736163 n

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
aldo_m
aldo_m  •  27 Martie 2017, 18:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yeatsron
yeatsron  •  26 Martie 2017, 16:58

totul nu e decat victimizare si dramatism ieftin pentru cresterea popularitatii si a numarului de click-uri!!! hai sa fim seriosi, cat de real poate fi amenintarea unui pusti din pch?!?! cate astfel de vorbe s-au aruncat in on-line, fara nicio urmare???!!!

orlick
orlick  •  26 Martie 2017, 13:43
Postat de vicol_vali pe 26 Martie 2017, 05:18

Da, domnul Tolontan, ați tot scris pro-Steaua, iar toată lumea Europei, cel puțin, știe că acea CCE a fost luată fără echipele din Marea Britanie. Nu ați spus nimic. A fost boicotată inclusiv de Barcelona. Ăia vor să vadă jucători cu atitudine, nu mizilicuri. Oameni cu atitudine vrem tot timpul. Sper să-l găsiți pe tipul din PCH și să-l condamnați! Măcar cu suspendare, că n-o să aibă dreptul la o funcție de conducere. Hai Dinamo! Hai PCH!

"Toata lumea Europei" s-ar putea sa fi aflat ca n-au participat echipele din ANGLIA. E cam aceeasi diferenta ca cea dintre dinamovist (care poate fi un om educat si inteligent) si membru PCH (care e mai mult ca sigur un derbedeu obtuz).

Vezi toate comentariile (80)
Comentează