FOTO Ca-n filmele cu proști. Un hoț a furat țevi de 8 metri și le-a transportat cu o mașină minusculă

Articol de GSP sambata, 26 august 09:36

Un olandez are șansa să candideze la titlul de cel mai prost hoț din lume. El a furat niște țevi de 8 metri lungime și a ales să le transporte cu o mașină de mici dimensiuni, cu două uși. În plus, când mașinuța sa nu a mai mers, a chemat un prieten să-l ajute, cu o mașină și mai mică, pentru a-l tracta, un model din anii 1970, asemănător cu automobilul celebrului comic Mr. Bean.



Binențeles că hoțul a atras atenția asupra sa cu țevile de mari dimensiuni așezate pe mașină și a fost oprit în trafic. Polițiștii olandezi din orașul Almere au constatat că bărbatul comisese o puzderie de infracțiuni: mașina avea asigurarea expirată, inspecția tehnică periodică nu fusese făcută, bărbatul nu avea permis și se afla și sub influența alcoolului. El va mai fi acuzat de transport ilegal și punerea în pericol a celorlalți participanți la trafic.

Poliția olandeză a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu mașina hoțului și cu respectivele conducte, iar tot acolo două persoane au mai adăugat două imagini susprinse în trafic cu hoțul circulând înainte să fie prins.

 FOTO Ca-n filmele cu proști. Un hoț a furat țevi de 8 metri și le-a transportat cu o mașină minusculă