FOTO INCREDIBIL! O studentă a ucis 100 militanți ISIS și are pe cap o recompensă de 1 milion de dolari

Articol de GSP joi, 09 februarie 23:44

Joanna Palani e o tânără de 23 de ani care s-a implicat activ în războiul contra Statului Islamic. Ea e responsabilă de moartea a cel puțin 100 de militanți ISIS, iar pe capul ei s-a pus o recompensă de un milion de dolari.



Joanna e de origine kurdă și a studiat politica la Copenhaga, dar a abandonat studiile pentru a se întoarce și a lupta contra ISIS. Ea a fost implicată în operațiuni de eliberarea de ostatici și sclavi sexuali ținuți în captivitate, potrivit theladbible.com.

Tânăra acționează de la distanță și are o pușcă cu lunetă. A învățat să folosească armele încă de la nouă ani, așa că se simte în elementul ei în timpul conflictelor armate. Joanna a revenit în Danemarca pentru a-și vizita familia, însă s-a trezit cu pașaportul confiscat de autoritățile daneze și riscă închisoarea dacă s-ar întoarce pe frontul din Orientul Mijlociu.

În plus, militanții ISIS i-au aflat identitatea și au pus o recompensă de un milion de dolari pe capul ei. ”Am fost dispusă să renunț la viața și la libertatea mea pentru a opri avansarea Statului Islamic, astfel încât toată lumea din Europa să fie în siguranță, dar eu am fost văzută ca o teroristă în propria mea țară”, a spus Joanna pentru sursa citată.

Pe moment, ea e nevoită să rămână în Copenhaga și să își încheie studiile, însă speră să poată reveni cât mai curând în zona de conflict.