FOTO SUPER HOT Vară fierbinte » Sportivele din România au incendiat plajele din Tenerife și Mamaia

Imagine provocatoare din Spania cu Andreea Mitu (Imagine provocatoare din Spania cu Andreea Mitu)   Galerie foto (4)

Articol de luni, 31 iulie 09:34

Vedete din sportul românesc s-au distrat în această vară: au ales ca destinație Tenerife, Larnaca, Barcelona sau Mamaia.

Într-o perioadă fără competiții naționale și internaționale, sportivele de la noi au decis să plece în vacanță și să uite de sălile de antrenament în care își petrec majoritatea timpului.

Chiar dacă a renunțat la gimnastica de performanță și s-a retras oficial din activitate, multipla campioană olimpică, mondială şi europeană la gimnastică Sandra Izbaşa e antrenoare pentru cele mai mici fetițe care vor să-i calce pe urme.

După ce-a petrecut o săptămână de vis departe de România, în Tenerife, superba blondă de 27 de ani n-a ratat ocazia de a petrece câteva zile pe litoralul românesc.

Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs a profitat și ea din plin de vacanță și-a ales o excursie alături de cei dragi în Cipru. În vârstă de 22 de ani, mureșeanca a urcat o mulțime de poze pe rețelele de socializare, iar fanii au lăsat o mulțime de comentarii, dar și likeuri.

Atleta Andreea Arsine a îmbinat utilul cu plăcutul în această vară. Pe lângă mai multe evenimente de fitness la care a participat, sportiva de 28 de ani s-a relaxat pe o plajă din Mamaia alături de mai mulți prieteni.

Și Andreea Mitu s-a distrat în vacanță! Jucătoarea de tenis a petrecut momente romantice alături de iubitul ei Laurent în Barcelona. Mai mult, Andreea a anunțat deja pe contul său de Facebook că nu va mai juca tenis în acest an fiind însărcinată.