FOTO & VIDEO A cheltuit un milion de dolari ca să devină din bărbat o păpuşă Barbie. Uite ce a ieşit!

Nikki Exotika (Nikki Exotika)   Galerie foto (7)

Articol de GSP joi, 19 octombrie 08:40

Un transsexual a cheltuit un milion de dolari pentru a se transforma din bărbat în femeie şi pentru a arăta ca păpuşa Barbie.



Nikki Exotika, din Hoboken ( New Jersey), si-a operat aproape fiecare bucăţică din corp, pentru a arăta ca o păpuşă din plastic. Ea era obsedată de a fi perfectă, astfel că şi-a făcut 6 intervenţii chirurgicale la nas, la nivelul părului, la ochi, implanturi mamare, botox şi alte procedee scumpe.

Aceasta a declarat că încă de la vârsta de doi ani a simţit că este diferită şi chiar dacă pe atunci era băieţel, se machia şi îşi dădea unghiile tot timpul cu ojă.

Nikki Exotika nu regretă absolut deloc faptul că a cheltuit mai mult de un milion de dolari. "Totul a fost plătit, nu regret nimic! Când călătoresc undeva, lumea se uită la mine și zice, 'wow, uită-te la corpul ei, arată ca o Barbie' și întotdeauna vrea să facă poze cu mine. Când merg pe stradă cu părul meu legat într-o coadă lungă, cu ruj roz, cu nuanțe, cu blugi rupţi, fetele spun, 'Doamne, arăți ca și Barbie!' şi așa știu că mi s-a îndeplinit visul", a spus Nikki Exotika.

La vârsta de patru ani a devenit obsedată de păpuşa Barbie şi nu a scăpat de acest sentiment nici acum, la 35 de ani. Mai nou, Nikki vrea să-și permită să-şi cumpere un BMW, pe care să-l vopsească roz, şi să îşi caute un Ken în viaţa reală, pentru a începe o relaţie. "Sunt încă optimistă în privinţa relațiilor şi sper că într-o zi îl voi găsi pe Ken. Căut un om musculos, înalt, super fierbinte și drept. Îmi plac tatuajele și băieții drăguți care arată ca Ken Doll", a adăugat Nikki Exotika.