FOTO & VIDEO Gest obscen făcut de un pilot al US Navy. Ce a desenat pe cer a provocat râsul întregii lumi

Articol de GSP marti, 21 noiembrie 08:26

Un pilot american al US Navy a făcut în timpul unui zbor, un gest extrem de amuzant, dar care a fost și criticat. Acesta a făcut traiectoria zborului astfel încât din fumul emanat de aeronavă să se formeze conturul unui penis.

Marina americană a calificat ca inacceptabil gestul pilotului. Cetățenii orașului Okanogan ( Washington), cu o populație de 2.500 de oameni, au văzut ceea ce s-a întâmplat şi imediat au apărut și reacțiile împotriva gestului pilotului, iar o femeie a sesizat acest lucru peste tot, chiar și la televiziuni.

"Acest gest nu aduce nimic bun", au specificat reprezentanții marinei americane într-un comunicat de presă, adăugând că acest act este "iresponsabil și imatur". "Vom investiga acest incident pentru a obține toate datele și pentru a acționa în consecință", a declarat vicepremierul Mike Shoemaker, comandantul Forțelor Aeriene Nationale.

Însă, au fost și oameni care s-au amuzat mult când au văzut ce a putut să facă pilotul cu avionul E/A-18 Growler. "De când am văzut primele cercuri făcute pe cer mi-am dat seama ce anume intenționează să facă și am început să râd. A fost destul de amuzant să văd asta. Nu te aștepți să vezi așa ceva!", a declarat Ramon Duran, un cetăţean din Okanogan.

Pilotul va fi cu siguranță sancţionat foarte dur pentru gestul său obscen.

 Cel mai amuzant lucru făcut de un pilot. Ce a desenat pe cer a provocat râsul întregii lumi