FOTO & VIDEO O femeie din Italia s-a căsătorit cu ea însăşi

Laura Mesi (Laura Mesi)   Galerie foto (6)

Articol de GSP luni, 02 octombrie 11:15

Laura Mesi, o italiancă de 40 de ani a decis să se căsătorească cu ea însăşi. Femeia a făcut acest gest pentru că a promis familiei sale că la vârsta de 40 de ani va fi căsătorită, însă, din păcate, nu şi-a găsit sufletul pereche.



Aşadar, în acest fel, Laura a devenit prima persoană din Italia căsătorită cu ea însăşi. Ziua nunţii ei a arătat ca una normală. A purtat rochie albă, a avut tort, mărturii, aproximativ 60 de invitaţi, a aruncat buchetul şi toată lumea s-a distrat.

"Aceeastă idee mi-a venit în minte în urmă cu doi ani. Le-am spus părinţilor şi rudelor că dacă nu îmi voi găsi jumătatea, mă voi căsători la 40 de ani". Laura şi-a ţinut promisiunea şi, mai mult decât atât, nu a făcut o nuntă oarecare. Aceasta a cheltuit peste 10.000 de euro cu toate cele necesare pentru nuntă.

În timpul ceremoniei, ea şi-a jurat iubire veşnică şi fidelitate! "Îmi promit să mă iubesc toată viaţa, şi voi avea grijă de copiii pe care natura mi-i va da", a spus Laura.

De asemenea, imediat după nuntă, italianca a plecat în luna de miere, în Egipt. Laura a ţinut să îşi explice gestul. "Cred cu fermitate că fiecare om trebuie să se iubească, în primul rând, pe el. Puteți trăi un basm, chiar fără un prinț fermecător. Dacă mâine aş întâlni un om cu care să îmi pot planifica viitorul, voi fi bucuroasă, dar fericirea mea nu va depinde, neapărat, de asta", a declarat italianca.

Toate imaginile superbe cu Laura Mesi - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)