FOTO & VIDEO S-a născut puiul cu patru picioare

Articol de GSP joi, 08 februarie 09:42

Un pui de găină i-a uimit pe toţi localnicii din Rojhada ( Betul, nordul Indiei). După ce puiul a ieşit din ou, oamenii şi-au dat seama că are patru picioare. Acestea erau poziţionate în partea din spate a corpului şi erau inerte.



Proprietarul puiului, Javed Ali, a declarat că neobișnuita creatură care s-a născut cu polimelie, a provocat mult entuziasm în comunitatea locală şi că mulți oameni au venit să-l vadă. Unii chiar au încercat să-l cumpere, oferind 5.000 de rupii (aproximativ 62 de euro), însă Javed a refuzat, pentru că s-a ataşat de pui.

Mutaţia puiului l-a făcut vedetă, iar acum circulă pe interent fotografii şi filmări cu acesta. În afară de cele patru picioare, corpul lui este perfect normal şi este un pui destul de gălăgios.

Kamlesh Ahirwar, un profesor de zoologie din Betul, a declarat presei locale că astfel de incidente au un caracter normal și că aspectul neobișnuit al păsărilor nu este un miracol. Polimelia este un defect de naștere care determină o creatură să aibă membre suplimentare care sunt adesea înclinate sau deformate.

FOTO & VIDEO S-a născut puiul cu patru picioare