GALERIE FOTO A "incendiat" internetul cu pozele ei fără inhibiții, iar acum lansează o superpiesă: "Te aud"

Articol de GSP joi, 28 septembrie 13:42

ADDA, artista care a cucerit prin stilul ei melancolic și care a readus baladele în atenția publicului, lansează un nou single: o colaborare inedită cu DOC, unul dintre cei mai cunoscuți artisti hip-hop din România.



„Am scris piesa acum patru ani, dar abia acum i-am găsit direcția potrivită. Mă bucur că am colaborat cu DOC, pentru că îl respect foarte mult ca artist și ca om”, spune ADDA.

"Declar pe proprie răspundere că tot ce am zis și am trăit s-a «pupat» magistral cu momentul atemporal în care am făcut piesa asta împreună cu ADDA si RURD, producătorul piesei, în camera noastră micuță, dar plină de vibe de la HaHaHa”, a declarat DOC, în stilul sau caracteristic.  

Single-ul „Te aud” face parte din noua direcție pe care artista o va aborda și în următoarele single-uri cu emoții și trăiri puternice. Artista a publicat pe conturile ei de socializare teaserele noului single, pe care fanii ei îl așteaptă cu nerăbdare.

Anul acesta, ADDA a lansat piesa „Se vede pe fața ei”, care a depășit 22 de milioane de vizualizări, și single-ul „De dorul tău”, care a strâns în doar două luni peste 8 milioane de vizualizări.

Cel mai recent proiect al ADDEI a fost „O piesă în 12 ore” / #MareaMea. Proiectul prin care ADDA le-a arătat fanilor cum se naște o piesă a fost un adevărat succes. Artista a stat live 12 ore și a fost urmărită de 2 milioane de internauți.