GALERIE FOTO » Fotografii sexy cu Mata Hari: spioană, dansatoare, stripteuză şi curtezană

Articol de GSP luni, 06 februarie 10:12

Mata Hari a fost spioană în serviciul Germaniei în timpul primului război mondial, dansatoare şi stripteuză şi curtezană, iar cu tehnicile ei inedite de seducţie a reuşit să rămână în istorie.



Margaretha Geertruida Zelle, cunoscută ca Mata Hari, s-a născut în oraşul Leeuwarden din Olanda, pe 7 august, 1876. A fost înscrisă la vârsta de 14 ani la şoala unei mănăstiri, pentru a deprinde bunele maniere şi arta gospodariei, dar a fost exmatriculată după doi ani, pentru că l-a sedus pe directorul instituţiei. S-a măritat la 18 ani cu căpitanul Rudolf MacLeod şi a avut doi copii.

În 1902 a reuşit să scape de soţul ei abuziv şi şi-a luat numele de Mata Hari, însemnând "ochiul zilei" sau "soare". S-a mutat în Paris şi s-a angajat ca o dansatoare exotică la un circ, unde a fascinat lumea cu tehnicile de dans învăţate în Indonezia.

Când a încercat să capete cetăţenie franceză, guvernul a dorit s-o angajeze ca spion, oferindu-i mulţi bani, pentru a seduce colonei şi soldaţi germani.

A spionat pentru Franța, iar după aceea pentru Germania. A fost condamnată și executată de către un pluton de execuție francez, în 15 octombrie 1917, pentru spionaj. Plutonul era alcătuit din 12 soldați. Mata Hari și-a dat haina de piele jos de pe ea în fata plutonului înainte să fie executată, informează wikipedia. 

Cazul misterioasei Mata Hari a scandalizat Europa la acea vreme, prin uşurinţa cu care ea îşi oferea serviciile intime oricui ar fi fost gata să îi întreţină modul extravagant de viaţă.

Toate imaginile superbe cu Mata Hari - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

Fotografii sexy cu Mata Hari » Spioană, dansatoare, stripteuză şi curtezană
Mata Hari