GALERIE FOTO Moment de tandreţe între mamă şi fiică pe plaja din Florianópolis

Alessandra Ambrosio ► Foto: hepta.ro (Alessandra Ambrosio ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (20)

Articol de GSP vineri, 05 ianuarie 09:54

Fotomodelul brazilian Alessandra Ambrosio, care şi-a anunţat în luna noiembrie retragerea de la Victoria's Secret, după aproape două decenii, pare decisă să renunţe la muncă şi să-şi trăiască viaţa. Fotomodelul în vârstă de 36 de ani are o avere de 60 de milioane de euro, astfel că poate trăi în linişte şi lux toată viaţa, împreună cu familia sa.



În acest debut de an Alessandra a fost surprinsă de paparazzi pe plaja din Florianópolis ( Brazilia), împreună cu cu fiica ei, Anja. Alessandra a purtat un costum de baie roşu, cu floricele, destul de simplu. În timp ce se bălăcea în oceanul Atlantic, i s-a descheiat sutienul, moment care nu a scăpat paparazzilor. Aceştia au surprins şi un moment de tandreţe între mamă şi fiică, în timp ce erau în apă.

Alessandra Ambrosio are doi copii, un băieţel Noah Phoenix Ambrosio Mazur (5 ani) şi o fetiţă Anja Louise Ambrosio Mazur (9 ani), însă corpul ei este în continuare perfect. Soţul ei, americanul Jamie Mazur, este cu siguranţă unul dintre cei mai norocoşi bărbaţi din lume, pentru că are o soţie de o frumuseţe rară şi doi copii minunaţi.

Toate imaginile superbe cu Alessandra Ambrosio - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

GALERIE FOTO Moment de tandreţe între mamă şi fiică pe plaja din Florianópolis
Alessandra Ambrosio
Foto: hepta.ro