GALERIE FOTO Sharon Stone, de nerecunoscut! Cum arată acum diva din anii '90

Articol de GSP marti, 07 noiembrie 11:00

Sharon Stone a fost în anii '90 una dintre cele mai în vogă actriţe din SUA. Ea a devenit celebră după ce a jucat în filmele Basic instinct (1992), în care l-a avut partener pe Michael Douglas sau Casino (1995), alături de legendarul Robert De Niro.



Anii au trecut şi nu au iertat-o pe fosta divă de la Hollywood, care a fost fotografiată recent de paparazzi, în timp ce se afla în vacanţă la Miami, alături de câţiva prieteni. Actriţa în vârstă de 59 de ani a fost surprinsă la plajă, unde se bucura de soare şi valurile mării. Ea a purtat un body bleumarin de piele, dintr-o singură piesă, care avea două bretele la spate.

Fosta câştigătoare a Globului de Aur arată încă bine la faţă, fiind machiată şi bine dispusă. Din câte se pare, blondina are o relaţie cu un bărbat mult mai tânăr şi bine făcut. Acesta probabil este atras de banii şi faima actriţei, nu şi de corpul ei, care era dorit în urmă cu 30 de ani de toţi bărbaţii. Acum Sharon are multă celulită pe picioare, dar şi pe posterior, fiind departe de timpurile când era un sex simbol al Americii.

Toate imaginile cu Sharon Stone - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

GALERIE FOTO O mare actriţă, plină de celulită pe fund şi pe picioare
Sharon StoneFoto: hepta.ro