GALERIE FOTO Titlul Miss România 2017 a fost decernat. Iată cine l-a câștigat

Miss România 2017 (Miss România 2017)   Galerie foto (12)

Articol de GSP vineri, 08 decembrie 09:30

La începutul acestei săptămâni s-a desfăşurat concursul Miss România 2017, în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. Titlul de Miss România 2017 a fost câştigat de Alina Rugină, în vârstă de 18 de ani, din București.



Andreea Giurea, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, s-a clasat pe poziţia a doua, în timp ce locul trei i-a revenit lui Alina Belu, în vârstă de 17 de ani, din București.

"Nu pot să descriu ceea ce simt acum! La finalul concursului tremuram pe scenă, eram copleșită de emoții. Iar când mi-am auzit numele nici nu mai știam ce să fac. Am început să plâng, să râd, uitasem și coregrafia... Este un moment foarte important pentru mine. Vreau să încurajez fetele să vină la festivalul Bucharest Fashion Week, pentru că aici au ocazia să lucreze cu mulți profesioniști, și, bineînțeles, să participe la concursul Miss România", a declarat Alina Rugină.

Alina Rugină este elevă la un liceu din București şi se pregătește pentru Bacalaurerat și admiterea la facultate. Până acum ea a fost o elevă model, pentru că în 2013 a absolvit şcoala generală cu media 10, iar media de intrarela liceu a fost de 9.13, fiind repartizată la un colegiu, la specializarea "Științe ale naturii". Alină Rugină a fost și campioană olimpică la biologie, în clasă a -VII-a, când a ajuns până la fază pe municipiu.

Toate imaginile de la Bucharest Fashion Week - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

 GALERIE FOTO Titlul Miss România 2017 a fost decernat. Iată cine l-a câștigat
Alina Rugină