GALERIE FOTO & VIDEO Aşa ceva nu ai văzut niciodată. Aceasta este cea mai spectaculoasă nuntă din acest an!

Articol de GSP joi, 15 iunie 11:15

Cea mai bogată femeie de culoare din lume, Folorunsho Alakija, şi-a însurat fiul şi a organizat o nuntă cum nu s-a mai văzut vreodată. Mireasa a fost Nazanin Jafarian Ghaissarifa, în vârstă de 26 de ani, un fotomodel de origine iraniană. Folarin Alakija a mai fost căsătorit cu Chena, are şi o fetiţă, însă prima sa soţie a decedat, fiind răpusă de cancer în urmă cu 6 ani.



Magnata nigeriană în vârstă de 66 de ani are o avere de 2,1 miliarde de dolari, astfel că şi-a permis să facă o nuntă pe măsură, care a costat nu mai puţin de 6,3 milioane de dolari. Fericitul eveniment a avut loc la Palatul Blenheim din Woodstock, într-un decor de poveste, cu zeci de mii de trandafiri şi orhidee albe.

Totul părea rupt dintr-un film, cu decoraţiuni şi preparate dintre cele mai scumpe, precum flori comestibile, şampanie roz granite, cipsuri curcubeu de tapioca, cheddar Montgomery, foie gras, parmezan panna cotta, trufe, ouă de raţă şi de bibilică, peşte cu piure de conopidă, vită cu legume, budincă, jeleu de busuioc, mentă, lămâie şi verbină, salată de fructe.