GAME OF THRONES SEZONUL 7 Au uitat că erau în public? Ipostaza indecentă în care au fost surprinse Sophie Turner și Maisie Williams

Articol de GSP duminica, 16 iulie 10:19

SEZONUL 7 din GAME OF THRONES e așteptat cu sufletul la gură de milioane de fani. El va fi difuzat în premieră mâine, de la ora 04:00, pe HBO și HBO GO.



Avanpremieră primului episod din GAME OF THRONES SEZONUL 7 a avut loc, însă, miercuri, la Los Angeles, în prezența actorilor.

Au fost prezente toate vedetele, însă în evidență au ieșit Sophie Turner și Maisie Williams. Cele două surori Stark din GAME OF THRONES SEZONUL 7 au oferit o fază indecentă care a fost surprinsă imediat de fotografi.

În timp ce se aflau în lobby-ul de la intrare, Sophie a prins-o de sâni pe Maisie și i-a ridicat, spre deliciul celor din jur.

Sophie interpretează rolul Sansei Stark, iar Maisie pe cel al Aryei Stark în GAME OF THRONES. Ele vor avea roluri principale și în cel de-AL ȘAPTELEA SEZON.

Citește și: GAME OF THRONES Totul despre SEZONUL 7: ”Ce avea loc înainte într-un sezon, acum va intra într-un singur episod”