Gestul care a uimit întreaga lume. Un copil a fost adoptat de un polițist care l-a salvat de familia lui abuzivă

Articol de GSP miercuri, 05 iulie 10:02

Un copil a fost adoptat de un polițist, Jody Thompson, din Oklahoma (SUA), care l-a salvat de familia lui abuzivă. Agentul de poliție l-a cunoscut pe John, un băiat de 8 ani, în urma unui apel, deşi nu era în misiune, atunci când a auzit despre cazul de abuz asupra copilului. Acesta era abuzat îngrozitor de părinții lui, fiind plin de vânătăi, subnutrit și răcit, după ce a fost ținut în apă rece.



Polițistul a declarat că a fost "cel mai rău lucru pe care l-am văzut vreodată", însă acum este foarte fericit că a putut să îl salveze pe micuț din chinurile la care îl supuneau părinții acestuia.

La început Jody Thompson nu a spus nimic soției Jeannie sau celorlalți copii ai săi despre intenţia de a-l adopta John, dar până la urmă a devenit oficial tatăl acestuia. Toți cei care au aflat de gestul lui l-au felicitat pentru bunătatea lui și s-au bucurat pentru copilul care a scăpat de copilăria nefericită. După două zile, Jody a fost anunţat de soţia sa că familia se va mări din nou, fiind însărcinată.

 Gestul care a uimit întreaga lume. Un copil a fost adoptat de un polițist care l-a salvat