GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  INTERVIU

Elena Udrea la Europa FM: "N-am fost chemată la DNA şi nici n-am de ce, am făcut un lucru extraordinar cu Gala Bute!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 18:58

Invitată la Europa FM, Elena Udrea a fost întrebată de Anca Grădinaru care ar fi primul lucru pe care l-ar face dacă ar ajunge preşedinte.

Şefa PMP a spus că ar dărîma guvernul Ponta, folosind pentru asta o alianţă ad hoc, în care ar include "şi oportuniştii şi parlamentarii cu probleme penale, dacă aceştia sînt cei votaţi de români şi trimişi în Parlament".

Interviul amplu are şi un moment în care ziarista o întreabă de ce a declarat că numele ei nu trebuie să apară în dosarul Galei Bute şi dacă a fost chemată la audieri pînă acum. "Nu, nu am fost chemată", a spus fostul ministru.

Elena Udrea a spus că "am făcut un lucru extraordinar, pe care nu-l va mai face nici un guvern. Am promovat imaginea României pe bani europeni şi aceasta a fost văzută de sute de milioane de oameni în direct sau în reluare".

La întrebarea jurnalistei dacă nu trebuia verificată firma lui Rudel Obreja înainte, Elena Udrea a spus că acest lucru nu-l face ea "ci specialiştii şi directorii din minister". Ea a insistat că dacă s-a petrecut o ilegalitate, atunci e la firmă şi nu la minister.

Totodată, Elena Udrea a spus că organizatorii au fost Federaţia Română de Box şi firma lui Rudel Obreja, practic exact lucrul pe care cei care investighează îl consideră începutul minciunii şi fraudei, pentru că nu FRB a organizat gala. S-a pretins că FRB organizează Gala pentru ca ea să poată intra pe o anumită linie de finanţare!

Interviul integral poate fi citit aici.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (37)
helioglobalus
helioglobalus  •  18 Septembrie 2014, 17:14

DNA a fost înfiinţată de Năstase, pe atunci fiind PNA, iar după ce Chiorete va fi silit să-şi ia labele de pe ea, Nuţi spaima Constituţii îi va rupe uşa!

bivumu
bivumu  •  18 Septembrie 2014, 10:31

Tic-tac,tic-tac.... Asta s-o crezi tu, Nuti ! ... tic-tac,tic-tac...

theswanofutrecht
theswanofutrecht  •  18 Septembrie 2014, 08:56

LA PUSCARIE CU BASESCU IN CELULA CU MIRCEA.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează