Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 18:24

A mai trecut un an, iar mîine, în zori, Gazeta Sporturilor apare pe tarabe într-o nouă ediţie de gală dedicată Superlativelor din sport. Punctele de atracţie din cele 18 pagini de colecţie vor fi şi acum interviurile cu laureaţii.
Un moment special al ediţiei de anul trecut a Anchetei GSP a fost oferit de interviul acordat de Laurenţiu Reghecampf, antrenorul anului 2013. La un moment dat, între reporterii Gazetei şi interlocutor are loc următorul dialog:

"- Dacă aţi primi acum o ofertă din ţările arabe, cu un salariu de 1,5 milioane de dolari, aşa cum s-a întîmplat cu Oli în 2007, aţi da curs?
- V-am spus mai devreme, nu banii m-ar încînta acum, cîştig foarte bine în momentul de faţă, ajung la suma menţionată. Mai mult de atît, vreau să ne bucurăm împreună cu fanii de titlul cu numărul 25."

Şase luni mai tîrziu, întrebarea din interviu a fost "reformulată" de şefii lui Al Hilal. Aceştia au plusat cu un milion de dolari, iar răspunsul lui Reghe în vară a fost de această dată cu totul altul: "Da, accept!". ;)

Mîine, 18 pagini speciale cu Superlativele Gazetei! Numele care au impresionat în 2014 se dezvăluie într-o ediţie de excepţie! Nu rataţi ediţia tipărită, disponibilă de dimineaţă la toate chioşcurile de ziare!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”