GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  MTS

Realitatea anunţă demisia. Antena 3 dezminte demisia Monicăi Iacob Ridzi

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2009 00:00

Tolontan: "Ştirea demisiei nu e confirmată. Dar cînd guvernul  plăteşte de 10 ori mai mult decît ajunge la furnizorul final şi pretinde că e legal sîntem în faţa unei spolieri planificate a cetăţeanului"

Cu cîteva minute în urmă, Realitatea TV a anunţat demisia Monicăi Iacob-Ridzi  Antena 3 dezminte informaţia. A3 scrie că premierul Emil Boc nu are cunoştinţă de o asemenea decizie.

UPDATE 16:41 Cezar Preda, vicepreşedinte PDL:

"Am primit un răspuns clar legat de momentul în care va fi luată o decizie de la primul ministru. Un ministru nu se scuză, un ministru comunică, asta i-am spus şi doamnei ministru".

UPDATE 16:35 Cristian Boureanu, deputat PDL:

"În mod normal, într-un mediu stabil, ministrul ar fi trebuit să-şi dea demisia deja. Dar să nu uităm că suntem în an electoral, cu o miză foarte mare şi va fi plin de lovituri sub centură. Din păcate, totul a fost transformat într-o acţiune politică"

UPDATE 16:29
"Informaţiile pe care le avem sînt în posesia unor organe ale statului care trebuie să-şi facă datoria. Monica Iacob Ridzi a cheltuit banii MTS pentru a-şi face campanie electorală într-un moment nepermis. Avem un ministru care, printr-o decizie a CNA a folosit banii publici în scop propriu", Cătălin Tolontan.

UPDATE 16:25 "Nu ştiu cum rezolvă demiterea Monicăi Iacob-Ridzi problemele sportului românesc. Aş spune că e un moment de analiză din partea partidului, trebuie să-l gestionăm cu seriozitate", Valeriu Tabără, deputat PDL.

UPDATE 15:25 "Instituţiile statului trebuie să îşi facă datoria în cazul Ridzi. Aştept răspunsul de la anchetele judiciare", Emil Boc.

UPDATE 15:05 "E foarte bine ca Monica Iacob-Ridzi să nu demisioneze pentru că această rezistenţă crează o contratrezistenţă a cetăţeanului român", Cătălin Tolontan.

UPDATE 14:51 Conform Antena3, Monica Iacob-Ridzi nu şi-a dat demisia: "Dezmint informanţia potrivit căreia mi-am dat demisia. Rog mass-media să ia în considerare numai poziţia mea oficială", se arată într-un conumicat emis de Misterul Tineretului şi Sportului.

UPDATE 14:22 Bogdan Olteanu, deputat PNL

"Monica Iacob-Ridzi aduce un prejudiciu de imagine imens PD-L-ului. Ancheta Parlamentară va continua chiar dacă Ministrul îşi dă demisia sau nu.

Am invitat reprezentanţii celor două firme care au organizat evenimentul la anchetă, dar ne-au trimis prin fax că nu vor să vină, ei nu consideră Comisia de Anchetă ca fiind legală.

Sper să nu fim nevoiţi să îi aducem forţat. Îi putem cere Camerei Deputaţilor începerea urmăririi penale a doamnei ministru. Vom vedea la finalul anchetei".

UPDATE 14:15 Cezar Preda, vicepreşedinte PD-L

"Este decizia primului ministru. Doamna Ministru nu trebuie să se scuze pentru că un ministrul este supus oricînd, la orice oră, opiniei publice şi organelor de anchetă.

Doi oameni decid în această situaţie: pesoana în cauză şi Primul Ministru", a spus Cezar Preda, vicepreşedinte PD-L.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
 •  03 Iulie 2009, 17:31

BAI voi sunteti ziar de SPORT, sau faceti scandalui politice, nu stiti dect sa faceti politica si favoritele voastre din bucuresti tot ce a ramas de la trecut . ROMANIA a avut si are SPORTURI de performanta si sportivi de calitate dar voia-ti murdarit cu TRUSTURILE voaste tot ce a mai ramas ne vindut .

 •  03 Iulie 2009, 17:18
Postat de pe 03 Iulie 2009, 15:17

Mai prosti ca noi astia care stam si ne uitam cum se ** pe noi si ne dau la *** nu sunt.

Cand se lacomesc la bani si li se urca la cap puterea, cred ei ca sunt fericiti ;si vine apoi o vreme sau un moment cand ,din cauza prostiilor ,abuzurilor si magariilor pe care le fac ajung sa nu mai poata dormi noaptea si iau pastile de ..."LINISTE".Dar cu constiinta murdara ADIO LINISTE! Monica Ritzi.......

 •  03 Iulie 2009, 16:55

sunt muzician de meserie doamana ministru a facut ce i-a cerut partidu adica ;sustinerea elenei basescu la europarlamentare e simplu ca lumina zilei in rest bla bla bkla bla .....noi in fata lor suntem ca niste furnici

Vezi toate comentariile (39)
Comentează