GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SPECIAL

"Studenţii au voie cu sandwich-uri la Biblioteca Universitară" » Materialul din Gazeta Sporturilor a dus la decizii ale Ministerului

Studenţii vor putea mînca în barul Bibliotecii Centrale Universitare şi pachet adus de acasă
Studenţii vor putea mînca în barul Bibliotecii Centrale Universitare şi pachet adus de acasă

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 februarie 2012 12:25

Ministerul Educaţiei a reacţionat după ce Gazeta Sporturilor a publicat, miercuri, un articol în care semnala decizia anormală, impusă de firma care administrează cantina de la Biblioteca Centrală Universitară, Amma General Store, prin care studenţii îşi pot mînca pachetul adus de acasă pe scări sau într-o încăpere coşcovită: "Firma pedelistă care a luat hotelul şi restaurantul de la Clubul Sportiv Olimpia a primit sub contract şi cantina de la Biblioteca Centrală Universitară.... Citeşte continuarea AICI

Iată hotărîrea luată astăzi de ministerul condus de Cătălin Baba:

"Comunicat de Presă al Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului

Urmare a articolului «Studenţii nu mai au voie sa mănânce sandwich-uri în bufetul BCU», publicat de doamna Mirela Neag, în ediţia din 22.02.2012 a Gazetei Sporturilor, domnul Cătălin Baba, ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, i-a solicitat doamnei Mireille Rădoi, director al Bibliotecii Centrale Universitare, să amenajeze un spaţiu corespunzator în care studenţii care vin în sălile de lectură ale instituţiei să îşi poată consuma gustarile aduse de acasă.

"Vocatia BCU este si trebuie să rămâna aceea de spaţiu al studiului, pus cu generozitate la dispoziţia tuturor studenţilor, indiferent de posibilitătile lor materiale».

BIROUL DE PRESA"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
castaway
castaway  •  23 Februarie 2012, 13:31

Nu inteleg de ce studentii nu au acces la bufetul din incinta !Dar, in privinta mancatului in zona destinata studiului ,pot sa va spun din proprie experienta,intrucat lucrez uneori intr-o biblioteca dintr-o tara din vest, ca : mancarea si bautura,fie chiar apa plata, nu sunt permise in biblioteci ! Asta din simpla ratiune de protejare a cartilor si computerelor de actiunea componentelor din mancare sau bautura, cu care in mod accidental pot intra in contact.

vladutz13
vladutz13  •  23 Februarie 2012, 13:09

Si cum s-a rezolvat problema??? Ministerul a zis sa se amenajeze un loc "corespunzator" .... nu ca sunt lasati in noua cantina. Asa ca se ridica mai multe probleme, cine amenajeaza noul loc, aceeasi firma, alta? nu se da un termen limita.... poate dura si 5 ani, nu??? Si pana la urma cine judeca ce inseamna corespunzator??? poate actuala celula, indeplineste "criteriile" deja :)

alecsss
alecsss  •  23 Februarie 2012, 13:10

Pai n-ati inteles nimic.Ministrul a "dispus amenajarea unui spatiu corespunzator" in care studentii sa-si manance pachetul de acasa, deci tot NU au voie in bufet,desi NU exista o baza legala care sa le interzica consumarea pachetului de acasa in bufet, nu? Deci,tot ABUZ se numeste, nu? Probabil ca vor inlocui mesele scorojite cu unele nescorojite si scaunele de plastic cu unele din plastic mai bun, si gata "spatiul corespunzator". Incredibil de cat de usor puteti fii manipulati doar din 2-3 cuvinte. Corectati-ma daca gresesc, va rog!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează