GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DOSAR

Trei imobile ale lui Dumitru Dragomir au fost puse sub sechestru de procurori

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 16:11

Trei imobile deţinute de Dumitru Dragomir au fost puse sub sechestru de poliţiştii din cadrul Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unor procurori din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Bucureşti, pentru a se putea recupera prejudiciul din dosarul în care este cercetat fostul şef al LPF.

Sechestrul a fost pus în cursul zilei de miercuri, potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

În acest dosar, procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Bucureşti îl acuză pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, de delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani, pe Mihai Corbu, de complicitate la delapidare, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani, iar pe Radu Arhire, de complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani.

Dragomir este cercetat în libertate, iar oamenii de afaceri Corbu şi Arhire, în stare de arest preventiv.

Potrivit anchetatorilor, Dragomir i-ar fi determinat membrii LPF să aprobe plata unui comision de 12.102.648 de lei în favoarea unei firme administrate de Mihai Corbu şi Radu Arhire drept contravaloare a unor servicii de intermediere care nu au fost prestate, în scopul însuşirii sumei.

Din probele administrate în cauză a rezultat suspiciunea rezonabilă că în perioada 2011 - 2013, inculpatul Dumitru Dragomir, în calitate de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, în baza unei înţelegerii cu inculpatul Corbu Mihai - administrator al SC C.P. SRL, cu intenţie, a determinat membrii LPF să aprobe acordarea/plata unui comision în valoare de 12.102.648 lei, în favoarea SC C.P. SRL, drept contravaloare a unor servicii de intermediere care, în realitate, nu s-au prestat, în scopul însuşirii sumei anterior menţionate, arată procurorii.

Sursa: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
omar09
omar09  •  16 Aprilie 2014, 23:33

Se strange ,latul, tov militian.Ce sai faci asa-i la ,DOMINO,.........cad piesele una dupa alta ..a cazut jiji si verii lui ...tu nu puteai sa ramai in picioare.Mai sant cativa pana cand ...game ower.Astept pt ca am timp ,,ca si chinezul care asteapta pe malul raului sa vada cand ,,pluteste,, cadavrul ,inamicului ,lui.

solomon_i
solomon_i  •  16 Aprilie 2014, 19:50

Are balta peste...

guest_one
guest_one  •  16 Aprilie 2014, 19:42
Postat de risc_mix pe 16 Aprilie 2014, 17:14

cum scap de reclamele astea nenorocite ca nu see sterg?Nu pot sa citesc niciun text

ce hOltean.....esti...:))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează