GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  GALA BUTE

UPDATE Rudel Obreja a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA pentru neregulile de la "Gala Bute"!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 20:40

Astăzi au avut loc mai multe descinderi în dosarul "Gala Bute", iar unul dintre cei aduşi la sediul DNA a fost Rudel Obreja. În jurul orei 20:00, Mediafax a anunţat că fostul preşedinte al FR Box a fost reţinut de procurorii DNA.

UPDATE 20:25 Procurorii DNA l-au reţinut pe Obreja pentru spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu în cadrul dosarului " Gala Bute". Avocatul său, Cătălin Dancu, a declarat la ieşirea din sediul DNA că Rudel Obreja a fost reţinut pentru 24 de ore, urmînd să fie prezentat marţi la instanţa supremă cu propunere de arestare preventivă.

Dancu a precizat că Obreja a dat o declaraţie amplă în faţa anchetatorilor în care a respins acuzaţiile ce i-au fost aduse, şi anume cele de spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu.

Avocatul a mai spus că, din punctul său de vedere, faptele lui Obreja nu au nici o legătură cu Elena Udrea sau senatorul Ion Ariton şi că este posibil ca şi fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, să fie chemat la audieri.

Ştirea iniţială:
La sosirea la DNA, Rudel Obreja a fost însoţit de mascaţi şi a declarat că nu era nevoie de licitaţie pentru gala în care Lucian Bute a boxat.

"Toţi banii au fost rulaţi prin bancă. Nu era necesară o licitaţie pentru că exista o singură companie care se putea ocupa de acest eveniment", a spus Rudel Obreja în momentul cînd a fost ridicat şi dus la sediul DNA.

Fostul pugilist român a evitat însă să răspundă cînd a fost întrebat dacă Elena Udrea are vreo implicare în acest caz.

În dosarul "Gala Bute", prin rechizitoriului din 6 noiembrie 2013, procurorul de caz a dispus trimiterea în judecată a lui Rudel Obreja pentru fapte corupţie.

Citeşte şi: Surse DNA: Ion Ariton a recunoscut implicarea Elenei Udrea în dosarul Gala Bute

Adrian Gărdean, chemat la audieri în Dosarul Gala Bute! Gazeta a scris în aprilie despre dedesubturile implicării "regelui neîncoronat" al Văii Jiului în acest caz

Cine a turnat-o pe Elena Udrea si de ce dosarul s-a încheiat acum?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
nusu_d
nusu_d  •  03 Februarie 2015, 01:01

Un duo dinamic in 2011. Lui Nuti ii putea gura in ziua aia si d-aia tinea mana la gura. A venit nota de plata in sfarsit ;-)

nacilev
nacilev  •  02 Februarie 2015, 23:18
Postat de radd1cal pe 02 Februarie 2015, 22:28

aaaa

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: velican_ [email protected]

radd1cal
radd1cal  •  02 Februarie 2015, 22:28

aaaa

Vezi toate comentariile (28)
Comentează